Il Haberleri

Il Haberleri

Kökten Şimdiye Kadar Kimseye Çamur Atmadım, Şimden Sonrada Atmayacağım

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Mahalle toplantıları kapsamında Tuzla mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum" diyen Başkan Adayı Köten "Yapacak olduğumuz hizmetler ile Tuzla Mahllesini Fethiye'nin incisi yapacağım"dedi.

Yiğit, Kahvehane Toplantısında Sorunları Dinledi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, mahalle ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Kökten, ADM ve AYDEM’i Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ADM ve AYDEM bölge yöneticiliklerine ziyarette bulundu.

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimizdir

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Karaca Halk Buluşmalarına devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Karaca: İlçemize Yeni Yeşil Alanlar Kazandıracağız

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Kökten, “Turizm Kadar Tarım Da Önemli”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toptancı Hali’ni ziyaret etti.

Akdenizli: “31 Mart’ta Çok Güçlü Desteğinizi Bekliyorum”

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; Önümüzdeki 5 yılda da durmadan, yorulmadan güzel ilçemiz için çalışacağız. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Kökten, “Kimseyi Kötüleyerek Bir Yere Gelmedik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akdenizli’den Milletvekili Otgöz’e Sürpriz Doğum Günü

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Alim Karaca : Gemileri 2 Sene Önce Gönderseniz Belki İnanırdık

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime birkaç gün kala halk buluşmaları kapsamında Pazartesi akşamı Cami mahallesini yıktı geçti.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

Kökten, “Sürdürülebilir Turizm İçin Geliyoruz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Özdemir Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 tanesinde temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

Büyükşehir 3 bin 174 Candostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde bugüne kadar 3 bin 174 candost sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuştu.

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Kökten, “Körfez Temizliği İçin Son Noktadayız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Saatcı: 1 Nisan'da Fethiye İskelesini Hemen Geri Alacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Mahkeme Kararı ile Fethiyelilere teslim edilen fakat mevcut yönetim tarafından alınmayan Fethiye iskelesini göreve gelir gelmez geri alacaklarını açıkladı.

Saatcı, ‘Oynanan oyun büyük, sizin oyunuz bütün oyunlardan büyük’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.