Iftar Yemeği Haberleri

Iftar Yemeği Haberleri

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Kökten, ‘Hep beraber hep birlikte kazanacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Başkan Akdenizli, belediye personeliyle iftar yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye birimlerinde görev yapan personeli ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.

Kadir Gecesi’ne özel iftar programı düzenledi

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı’nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

Yiğit, mesai arkadaşlarıyla iftarda bir araya geldi

Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Fethiye Kaymakamı Karaman, iftarda muhtarlarla bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi

Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca Milas’ın farklı noktalarında kurulmaya devam ediyor.

Karaman, sahil güvenlik personeliyle iftarda buluştu

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede görev yapan Sahil Güvenlik personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Fethiye esnaflarından depremzedelere iftar yemeği

Fethiye esnafları tarafından depremzedelere iftar yemeği programı düzenlendi.

Vali Orhan Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

MHP’li adaylar iftar yemeğinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili adayları Teras Kafe ve Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Huzurevi sakinleriyle anlamlı iftar yemeği

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İÇİN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

KAYMAKAM KARAMAN DEPREMZEDELER İLE İFTAR YAPTI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Misafirhanesi’nde misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile bir araya geldi.

YUNANLI AŞÇILARDAN BODRUM’DA İFTAR

Yunanistan'da faaliyet yürüten “O Allos Anthropos” (Bir Başka İnsan) adlı gönüllü yardım kuruluşu belediyenin destekleriyle Bodrum’da iftar yemeği etkinliği düzenleyecek.  

KAYMAKAM KARAMAN, İLK İFTAR YEMEĞİNDE DEPREMZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaymakam Karaman Ramazan’ın ilk iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.

MENTEŞE BELEDİYESİ GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI KURULDU

Menteşe Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün bir hayırseverin katkılarıyla geleneksel olarak verilen iftar yemeğinin ilki Cumhuriyet Okulu bahçesinde verildi. 

SEYDİKEMER’DE ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPILDI

Seydikemer Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği iş birliğince öksüz ve yetimler için iftar yemeği düzenlendi.

ÇIRALI “TÜM GÜÇ BASIN ÇALIŞANLARINDA”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliğinde, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

Seydikemer Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Otgöz, Seydikemer'e 20 derslikli Fen Lisesi kurulmasının sözünü aldıklarının müjdesini verdi.

MÜSIAD’TAN İFTAR YEMEĞİ

Müsiad Fethiye Şubesi Başkanı Kemal Tufan ev sahipliğinde iftar yemeği programı düzenlendi. Aksazlar Plajı’nda düzenlenen programa misafirler ve üyeler katıldı.

EROĞLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Erdal Eroğlu Turizm Uygulama Oteli’nde iftar yemeği verdi.

EMRAH DOĞU’DAN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Emrah Doğu, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

EMRAH DOĞU’DAN İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenledi.