Hava Haberleri

Hava Haberleri

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye Babadağ Eşsiz Manzaralar ve Yamaç Paraşütü

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Çalış Sahili’nde hareketlilik sürüyor

Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden olan Fethiye'de, hafta sonu güneşli havayı görenler, Çalış Plajı'nda yoğunluk oluşturdu.

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

CHP, Fethiye Tarihindeki En Kalabalık Karaçulha Mitingini Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala halk buluşmaları kapsamında Çarşamba akşamı Karaçulha mahallesinde konuştu. Kendisi de esasen domates üreticisi olan Alim Karaca, Karaçulha'daki mitinge traktör üstünde, meşaleler ve havai fişekler eşliğinde, görkemli bir giriş yaptı.

Karaca, "Nif’teki Oyumuzu Artırmak İstiyoruz"

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi. Karaca, soğuk havaya rağmen Nif sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

Sosyal Tesisin Kapılarını Açmadılar Vatandaşları Soğukta Bıraktılar

Fethiye Belediyesi mevcut yönetimi, Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya kendisinin yaptırdığı Çatalarık Sosyal Tesisileri'nde toplantı yapmasına izin vermedi. Buna rağmen Saatcı'yı sevenler soğuk havada kendisini dinlemek için tesisin yan tarafındaki boş alana akın etti. Yaşananlara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "10 derece soğukta bu kadar insanı sokakta bırakanlara Fethiyeliler 31 Mart'ta gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Fethiyespor taraftarını üzmedi 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Fethiye Şehit Fethi Bey vefatının 110. yılında Fethiye'de anıldı

Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından ve Fethiye'ye ismi verilen Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, vefatının 110’uncu yılında düzenlenen törenle anıldı. Düzenlenen törende SOLOTÜRK ekibi gösteri yaptı.

Kökten Gençlerin Gözdesi Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ilk hava şehidimiz Yüzbaşı Fethi Bey’in anma töreninde yer aldı.

Başkan Adayı Saatcı, Thk Şubesini Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

SOLOTÜRK Karaca’yı Ziyaret Etti

Türk Hava Kuvvetleri 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı gösteri ekibi SOLOTÜRK, Fethiye’ye adı verilen ilk Türk Hava Şehidi Yüzbaşı Fethi Bey’in ölüm yıldönümünün 110’uncu yılında Fethiye semalarında gösteri düzenleyecek. Prova uçuşunu gerçekleştiren SOLOTÜRK pilotları, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

SOLOTÜRK Prova Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey'in ölümünün 110. yıl dönümü etkinliği kapsamında Fethiye’de 27 Şubat Salı yapacağı gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirdi.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Zorlu Karşılaşmanın Kazananı Fethiyespor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Fethiye’de badem ağacı çiçek açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Pazaryeri mahallesi Karapınar mevkii sakini Ercan Yakalı’nın bahçesinde baharın müjdecisi badem ağacı çiçek açtı.

Üretici Pazarında Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de her Cuma günü kurulan üretici pazarında yoğunluk yaşandı. Sıcak havayı gören vatandaşlar pazara akın etti.

Salı Pazarı Soğuk Havalardan Dolayı Yarım Açıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı, Fethiye’de havaların birden bire soğumasından ötürü yarım bir şekilde açıldı.

Fethiye’de Atkı, Bere Dönemi Başladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Başkan Karaca’dan Soğuk Havada Sıcak Çorba İkramı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cuma pazarında üreticilere ve vatandaşlara çorba ikram etti.

Fethiye’de Balık Çeşitliliği Azaldı

Fethiye Balık Pazarı esnafı, havaların fırtınalı geçmesinden dolayı balıkların azaldığını ve çeşitliliğin en az olduğu döneme denk geldiklerini belirtti.

Aday Adayı Demirel’den, THK Şubesine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Fethiye Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı Vatandaşın İlgi Odağı

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

Muhammet Kökten’den, THK Şubesine Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret etti. 

Fethiye’de Yağmurlar Geri Döndü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye’de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Aday Adayı Kökten, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi.