Hafızlar Haberleri

Hafızlar Haberleri

Hafızlar Şenliği Yapıldı

Seydikemer’in, Yayla Karaçulha Mahallesi’nde hafızlar şenliği gerçekleştirildi.

‘Hafızlar Yayla Şenliği’ 30 Temmuz’da

Dört yıldır Fethiye müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler için motivasyon şenliği olarak düzenlenen 'Hafızlar Yayla Şenliği' bu yıl 30 Temmuz'da yapılacak.

’Kaplumbağa muhafızları’ iş başında

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Kemaliye İlkokulu Okul öncesi Öğretmeni Mine Serhat ve öğrencileri Türkiye, Yunanistan ve Romanya ülkelerinin ortaklı Kaplumbağa Muhafızları (Turtle Guards) projesine katıldı.

HAFIZLAR GÖRKEMLİ TÖRENLE BELGELERİNİ ALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak programda 77 hafıza belgeleri taktim edildi. Düzenlenen programa yoğun ilgi oldu.

HAFIZLAR YAYLA ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Hafızlar Yayla Şenliği Karaçulha Yaylasında yoğun bir katılım ile tamamlandı.

“HAFIZLAR YAYLA ŞENLİĞİ” 31 TEMMUZ’DA

Üç yıldır Fethiye müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler için motivasyon şenliği olarak düzenlenen “Hafızlar Yayla Şenliği” bu yıl 31 Temmuz’da yapılacak.

HAFIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİ’NE GİTMEK İÇİN YARIŞTILAR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Hafızlık Bölge Yarışması 8.Bölge Finalleri 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu’nda yapıldı. Düzenlenen finallerde 23 öğrenci Mayıs Ayı’nda yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne gitmek için yarıştı.

Geleceğin hafızları karnelerini aldı

Fethiye Müftülüğü Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimi devam eden öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.