Grup Toplantısı Haberleri

Grup Toplantısı Haberleri

MSKÜ’de ADIM Üniversiteleri Bir Araya Geldi

ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’nın ikinci günü, 18 üniversitenin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

KILIÇDAROĞLU: HİÇBİR ASGARİ ÜCRETLİ AÇLIK SINIRININ ALTINDA MAAŞ ALMAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeni bir seçim vaadi daha açıkladı. Asgari ücretli 5 milyon 400 bin kişiye seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret Türk-İş'in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek" dedi.

ERDOĞAN'DAN SEÇİM TARİHİ MESAJI: 14 MAYIS'I İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs 2023’te yapılacağını belirtti.

DEMİR, ANKARA’DA CHP GRUP TOPLANTISI’NA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen CHP Grup Toplantısı’na katıldı.

FETHİYE’DE SPOR, TURİZMDE REKOR PROJESİ ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor projesinin odak grup toplantısı sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla yapıldı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI 2. YILINDA BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

1 Mart 2020 tarihinde Ak parti İlçe Başkanı olarak atanan Turgay Öztürk, 20 Eylül 2022 tarihinde 7. Olağan Kongresinde yeniden seçilerek güç tazelemişti. Olağan kongrede seçilen otuz kişilik yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelişinin birinci yılında 20 Eylül 2021’de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemekli toplantıda 1. Yılını kutlamışlardı. 20 Eylül 2022 tarihinde 2. Yılında yemekli yönetim kurulu toplantısını geleneksel hale getirerek yeniden buluştular.

Sağlıkçılardan Zam Dayanışması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısının çıkışında pratisyen hekimlere ve uzman hekimlere zam yapılacağını açıklamasına tüm sağlık çalışanları tepki gösterdi. Fethiye Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlıkçılar yapılan zam açıklamasına tüm sağlık çalışanlarını kapsamadığı için tepki göstermek amacı ile hastane poliklinik kapısı önünde basın açıklaması yaptılar.

Fethiye EKO-Turizm değer haritası çıkarılması Odak Grup toplantısı yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) ev sahipliğinde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından düzenlenen Eko-Turizm Destinasyon Komisyon ve Hedef Pazar Analizi odak toplantısında, bölgenin eko-turizm potansiyeli ele alındı ve değer haritası çıkarıldı.

Behçet Saatcı, İYİ Parti rozetini taktı

Fethiye Belediyesi eski başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, İyi Parti'ye geri döndü. Saatcı'ya rozeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ Toplantısı Gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’nden yararlanmaya hak kazanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ projesinin odak grup toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye ve Seydikemer’in kongre ve fuar alanına ihtiyaç duyduğu konusunda görüş birliğine varılan toplantıda, fuar alanı ile kongre merkezinin yapı ve hedef kitle açısından birbirinden farklı yerlerde inşa edilmesinin daha faydalı olacağı görüşü ön plana çıktı.

Ekmek maliyetleri görüşüldü, yeni fiyat tavsiyeleri verildi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Gıda Ticaretinde faaliyet gösteren üyeleri bünyesinde barındıran 5’inci Meslek Komitesi fırıncılar ile bir araya geldi. İlçelerde faaliyet gösteren fırıncılarında katıldığı grup toplantısı, Komite Başkanı Feray Aydın’ın önderliğinde, 10 Haziran Perşembe günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Fethiye Sanayi Sitesi’nin Taşınması Projesine geniş katılımlı destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) alınan hibe desteğiyle gerçekleştirilen ‘Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü’ projesi, odak grup toplantısı online video konferans yönetimiyle gerçekleştirildi. Üretim ve depolama alanları yetersiz kalan Fethiye ve Seydikemer küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalıştıklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle şehir içinde sıkışıp kalan, otopark ve trafik yoğunluğunu artıran, mevzuatlara uygun olmayan Fethiye Sanayi Sitesi’nin taşınabilmesi için yatırım fizibilitesi hazırlanıyor. Bu kapsamda sanayideki işletmelerimize yönelik anketler yapıyor, vatandaşlarımızın görüşleri alıyor ve proje kapsamında yeni sanayi sitesi için yer araştırma analizi yapıyoruz.” dedi.

İşte 2021 burs ve kredi ücretleri

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenim kredilerinin artırılacağını belirtti. Erdoğan, "Öğrenim kredisini 2021'de lisansta 550 liradan 650 liraya, yüksek lisansta 1100 liradan 1300 liraya çıkarıyoruz. Doktorada 1650'den 1950'ye çıkarıyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Demir’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Ankara programı kapsamında Genel Merkezi ziyaret etti. CHP Grup Toplantısı’na da katılan İlçe Demir, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Grup Toplantısında Turizmcilerin Sorunları Konuşuldu

FERDİ YAVUZ- TBMM İYİ parti grup toplantısında turizmcilerin sorunları konuşuldu. Fethiye’den turizmci ve STK Başkanı Mete Ay, turizm sektörünün sorunlarını İYİ parti grup toplantısında dile getirdi.