Grup Haberleri

Grup Haberleri

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Dinçel, “Galibiyet, tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, rakibi Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor’dan birlik beraberlik programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Fethiyespor’un Rakibi Isparta 32 Spor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Saatcı: Vatandaşa Ve Personele Baskı Ters Teper

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dinçel, ‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Fethiyespor’da Tek Hedef Uşak’tan Alınacak 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaca’dan Fethiyespor’a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’u ziyaret etti.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Fethiyespor taraftarını üzmedi 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fethiyespor'un ilk 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fethiyespor, Düzcespor’a Konuk Olacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Dinçel, ’Takımımız Ciddi Bir İvme Yakaladı’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Sarıyer İle Berabere Kaldı 1-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. haftada Fethiyespor, konuk ettiği Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.

Dinçel, ‘Pazar Günü Sarıyer’i Evimizde Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor 2 maçtır son dakikalarda gülüyor: 0-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk olduğu Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar puanını 30’a çıkarırken ev sahibi takım Denizlispor ise 21 puanla haftayı kırmızı hatta kapattı.

Fethiyespor Denizli’yi Yenip Üst Sıralara Çıkmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Big Chefs Kaliteli Hizmeti İle Beğeni Topluyor

Foça Mahallesi 1030 Sokak No:190 Çalış Sahil, Şat Burnu’nda ORKA Grup’un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs, eşsiz manzarası, kaliteli yemekleri ve içecekleriyle kaliteli hizmet veriyor.

Fethiyespor Kazanarak Taraftarını Mutlu Etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Menemen Futbol Kulübü’nü 52 ve 90+4.dakikada Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup ederek 11 Aralık’taki Arnavutköy Belediyespor maçından sonra ilk galibiyetini yine iç sahada almış oldu.

Selahaddin Dinçel Yönetimindeki Fethiyespor 3 Puanı Aldı

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Özmen, ‘Bu takım iyi yerlere gelecek’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Kaptan Yılmaz; “3 Puanı Taraftarımıza Armağan Ediyorum”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşma 2-1 Fethiyespor’un galibiyetiyle tamamlanan maçta Fethiyespor’un gollerini Kaptan Murat Yılmaz attı.

Zorlu Karşılaşmanın Kazananı Fethiyespor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.