Gösterimi Haberleri

Gösterimi Haberleri

Başkan Akdenizli, 'Çok Yönlü Kapalı Pazar Yeri İhalesi Yapılacak'

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Zülfü Livaneli İle Halikarnas Balıkçısı Anma Programı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

BEŞKAZA YANGINLARA KARŞI TEK YÜREK!

Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesinde ilk kez izleyici ile buluştu. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan belgesel gösteriminde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemer ve Fethiye’de Kuvâ-yi Milliye ruhunu gördüm. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşını nasıl hep birlikte kazandıysak yangınları da hep birlikte söndürdük” ifadelerini kullandı.

"İyi ki varsın Eren"

Yatağan Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezinde ücretsiz "Kesişme - İyi ki varsın Eren" filminin gösterimine başlandı.

Yarıyıl tatilinde öğrencilere ücretsiz sinema 

Menteşe Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukları tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda yarıyıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak ücretsiz sinema gösterimi hazırlandı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sinema gösterimiyle çocuklara sömestr sevinci yaşatılacak. 

Pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak

Ortaklar Öğretmen Okullular (Adabelenliler ) Derneği Fethiye Temsilciliği’nin geleneksel etkinliği Fethiye Belgesel Günleri etkinliğinin 17 Nisan Cumartesi günü yapılacağı belirtildi. Bu yıl organizasyonun korona virüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olacağı kaydedildi. 

‘Yüzleşme’ Menteşeli Kadınlar İle Buluştu

Yönetmenliğini Nejla Demirci’nin yaptığı ve çağımızın en yaygın hastalıklarından biri meme kanserini konu alan ‘Yüzleşme’ belgesel film gösterimi, Menteşe’de izleyiciyle buluştu.

‘Aynı Evin Çocukları’ Belgeseline İzleyiciden Tam Not

Menteşe Belediyesi, Muğla Sanatseverler Deneği (MUSANDER) ve Cumhuriyet Kadınları Muğla Şubesi ortaklığında düzenlenen ve Yönetmenliğini Hasan Özgen ve Kurtuluş Özgen’in yaptığı ‘Aynı Evin Çocukları’ isimli belgesel filmin gösterimi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.