Gezi Haberleri

Gezi Haberleri

Kökten, “Fethiye’nin Geleceği İçin Oy İstiyoruz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane gezisine devam etti.

Kökten çocuklara top hediye etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gezilerine devam ediyor. Mahalleleri dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Başkan Adayı Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

Kökten Esnafların İlgisine Teşekkür Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte sanayi sitesi gezisine devam etti. Başkan Adayı Kökten, esnaflara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Adayı Saatcı TURMEPA'yı Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Aday Kökten, “Gençlerimiz Spor Yapmak İstiyor”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, “Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar” dedi.

MUTSO'dan kültür turizmi için ön gezi

MUTSO ev sahipliğinde Muğla’ya gelen TÜRSAB ve COOP TRR yetkilileri, kültür turizmi için rota belirlemek amacıyla ön gezi gerçekleştirdi.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

FTSO'dan miniklere Ankara gezisi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.

Bodrum'un Gazileri Atanın İzinde

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Bürosu” tarafından düzenlenen gezi kapsamında, gaziler Başkent Ankara’daydı.

Fethiye kordonda akşam hareketliliği

Fethiye’de kordon yürüyüş yeri, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez gezinti alanlarından oldu. 

Gazeteciler Yemekte Bir Araya Geldiler

24 Temmuz sansürün kaldırılışının 115’nci yıl dönümünü nedeniyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Alyans Restaurant’ta yemek düzenledi. İş insanı Polgün firmasının sahibi İbrahim Güngör ve Aşkın Fahri Gezici’nin sponsorluğunda gerçekleşen yemeğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 27.Dönem CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İletişim Bölge Müdür Yardımcısı Erol Kütahya, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve il genelindeki gazeteciler katıldı.

Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye'ye gelen turistler, Ölüdeniz’de mavi ile yeşilin buluştuğu koyları günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor.

İlkokul Öğrencilerine El Hijyeni Eğitimi Verildi

Bodrum Amerikan Hastanesi, ilkokul öğrencileri için düzenlediği el hijyeni konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Haziran Salı günü düzenlenen etkinliğe katılan Şehit Serkan Göker İlkokulu öğrencileri ve 15 Haziran Perşembe günü düzenlenen etkinliğe katılan Hüseyin Boyacı İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin ilk “Müze Hastane”si olan Bodrum Amerikan Hastanesi’nde müze alanını gezip mozaikler hakkında bilgi edindi. Öğrencilere enfeksiyon hemşiresi tarafından ellerini nasıl yıkamaları gerektiği anlatıldı.

GİGA, Özel Çocuklara Sanatın Kapılarını Araladı 

Fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu (GİGA) Destek Eğitim Odası öğrencileri düzenlenen gezi programında keyifli bir gün geçirdiler. 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz Milas'ı Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Milas İlçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşların taleplerini dinledi. Gazetecilerin de sorularını cevaplayan Otgöz; “Muğla’nın tüm ilçelerini geziyoruz ve görüyoruz ki Muğla kararını vermiş” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Otgöz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Otgöz’e bu gezisinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Aday Otgöz,mahalle mahalle geziyor

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor

İYİ Partili Ecz. Özdemir Muğla’yı Adım Adım Geziyor

Bodrum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliğinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

“GÖCEK OT YEMEKLERİ FESTİVALİ” BAŞLADI

Fethiye Göcek’te gerçekleştirilen ve bu sene 5.’si düzenlenen “Göcek Ot Yemekleri Festivali” yöresel ot tanıma gezisi ile başladı.

FETHİYE’DE DENİZ SUYU ÇEKİLDİ

Fethiye’de, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre çekildi. Deniz suyunun çekilmesiyle oluşan görüntü, kordona gezintiye gelenleri şaşırttı.

FETHİYE BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi’nin gezici veteriner kliniği ‘VETBUS’ saha çalışmalarını sürdürüyor. Teknik düzenlemeleri tamamlanan VETBUS ile belediye barınağı ekipleri çeşitli mahallelere giderek, sokak hayvanlarına yerinde hizmet veriyor.

FETHİYE BELEDİYESİ SOKAK CANLARININ YANINDA  

Fethiye Belediyesi’nin gezici veteriner kliniği VETBUS saha çalışmalarına başladı. 

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ AFYON GEZİSİNDE

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

ACENTELERLE YEMEKLİ TOPLANTI

Türsab 25. Dönem başkan adaylığını açıklayan turizmci, yazar ve iş adamı Ali Bilir; Fethiye’ye gelerek acentelerle yemekli bir toplantı düzenledi. Ece Saray Marina Tamarind Restoran’ta düzenlenen toplantıda konuşma yapan Türsab başkan adayı Ali Bilir “Türsab’ı hep birlikte ortak akıl ile yöneteceğiz. Türsab’ın 50. Yılında, 50 yıllık hayat birikimi ile sektörün her kademesinde çalışmış, acentecilikten gelen ilk ve tek başkan adayı olarak; Türsab başkanlığına adayım. Bütün Türkiye’yi geziyorum. Bu gün Fethiye’deyiz. Genel kurulda 2 dönem başkanlık şartı ile ilgili de önerge vereceğiz. Ben de seçildiğim takdirde en fazla 2 dönem başkanlık yapacağım” dedi.  

‘FETHİYE’DE SPOR TURİZMDE REKOR’ PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2021 Teknik Destek Programı kapsamında hibe aldığı ‘Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor” projesine ilişkin Gezimanya Kurucu Ortağı ve Proje Danışmanı Murat Özbilgi tarafından FTSO Yönetim Kurulu’na sunum yapıldı.

ÖĞRENCİLER PAZAR KAHVALTISINDA BULUŞTU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, pazar kahvaltısında bir araya geldi. Prenses Serap Gezi Teknesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılım yoğun oldu.

FETHİYE KALESİ KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2021 yılının Ağustos ayında başlayan Fethiye Kalesi kazı çalışmaları hızla devam ediyor. Kurtarma kazısının tamamlanması ve hazırlanacak gezi güzergâhıyla turizme hizmet edecek.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI OSMAN ÇIRALI YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 Ekim 2022 tarihinde yapılacak organ seçimleri öncesinde FTR TV’ye özel röportaj veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yeni dönem için hazırladıkları projelerini açıkladı. Gezici Destek Masası’ndan, Sanal İşletme Rehberi’ne, Örtü Altı İhtisas OSB’den kongre salonuna, turizm envanterinden FTSO Akademi’ye kadar tüm yeni projeleri hakkında bilgi veren Çıralı, 1 Nisan 2018 yılında göreve gelirken Oda üyelerini verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini vurgulayarak, “2.5 yılı pandemiyle geçen 4.5 yıllık görev süresinde üyelerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık. Şimdi de söz veriyoruz yapacağız.” dedi. Seçim sürecinde hakkında yapılan eleştiri ve iddialara da cevap veren Osman Çıralı, “Odamız seçim sürecinde, gazeteci kisvesi altında yapılan yalan yazı ve paylaşımlarla tarafı belli olan kişiler tarafından şahsıma karşı planlı yürütülen karalama ve iftira kampanyalarını yasal hakkım saklı kalmak kaydıyla sağduyu ile takip ediyorum. Ancak 6 bini aşkın üyesi ile Fethiye ve Seydikemer iş dünyasını temsil eden ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarını zedeleyen haber adı altında yapılan iftira ve karalama girişimlerine izin vermem asla mümkün değil. Kişisel kin ve hırsla şahsıma yapılan saldırılara, Odamızın faaliyetlerinin alet edilmesi son derece ahlak dışıdır.” diye konuştu.

KARACA, “29 BİN AİLEYE YARDIM YAPTIK”

Fethiye Belediyesi bünyesinde kurulan ve yardım projelerini hayata geçiren Sosyal yardım işleri müdürlüğünün en çok önemsediği müdürlük olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “En çok önemsediğim müdürlüklerden bir tanesi. Herkes yol ve park yapabilir fakat herkesin gönlüne giremezsin. Fethiye zengin bir yer olarak biliniyor fakat bir gün o müdürlüklerle birlikte bir gezin. Biz 29 bin aileye yardım yaptık” dedi.