Genel Seçim Haberleri

Genel Seçim Haberleri

Başkan Akdenizli, Yeni Döneminin İlk Gününde Coşkuyla Karşılandı

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Muhammet Kökten Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Fethiye Özel Girne Koleji’nde 1008 nolu sandıkta kullandı.

Marmaris'te İYİ Parti'nin adayı Acar mı olacak?

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Marmaris Belediye Başkanlığı görevine seçilen, son genel seçimlerde Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi Ali Acar’ın; İyi Parti Marmaris Belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

Muhtarlıktan milletvekilliğine: 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı olan ve 14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, tam 34 yıldır katıldığı muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve şimdi de Milletvekilliği seçimlerini kazanarak, girdiği seçimlerden hep zaferle ayrıldı.

Milletvekili Otgöz Muhtarların Taleplerini Dinledi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel seçimler sonucunda AK Parti’den Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, Fethiye’de hizmet sunan mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Milletvekili Otgöz, bölgeye hizmet adına işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. 

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

Meclis yeni dönemde ne zaman toplanacak, süreç nasıl işleyecek? 

TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin sonuçların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanmasını takip eden üçüncü günde saat 14.00'te çağrısız olarak toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi milletvekili seçildi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, AK Parti'den milletvekili seçildi.

Propaganda Yasağı Bugün Başlıyor

Yüksek Seçim Kurulu 12 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimlerinde uygulanacak kuralları duyurmuştu. 

Vekil Adayı Yiğit Seçimlerin Önemine Vurgu Yaptı

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Ortaca’da kurulan semt pazarında, vatandaşlarla bir araya geldiler. Projelerini anlatan Milletvekili Adayı Yiğit, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Milletvekili Adayı Tan, ‘’Ben değil, biz ruhuyla’’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Ula ve Marmaris’te sürdürdü.

Milletvekili Adayı Tan Seydikemer’deydi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Seydikemer’de sürdürdü.

Eylem Tan Köyceğiz'de seçim çalışması yaptı 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde seçim çalışmasını Köyceğiz ilçesinde sürdürdü.

MHP lideri 4 Mayıs’ta Muğla’ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçim çalışmaları kapsamındaki açık hava toplantılarına başlıyor.

Milletvekili adaylarından mahalle ziyaretleri 

Genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, Muğla genelinde ziyaretlerde bulunuyorlar. 

Zafer partisi adayları ziyaretlerini sürdürüyor

Genel seçimlere sayılı günler kalırken, Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve diğer adaylarını ziyaretlerini sürdürüyor. 

Adaylar iftar programında tanıtıldı

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi İyi Parti Muğla İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını düzenlediği etkinlikte tanıttı. 

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerinde, İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları belli oldu. Metin Ergun birinci sırada yer alırken, Behçet Saatcı ikinci sırada yer aldı.

Listede dikkat çeken ayrıntı; dört milletvekili listenin dışında kaldı

14 mayıs genel seçimlerinde partilerin milletvekili listeleri belli olmaya başladı. Chp’de 7 kişilik listenin belli olmasıyla birlikte Muğla’da görev yapan cumhuriyet Halk Partisi milletvekilileri listede yer almaması dikkat çekti.

CHP Muğla 1. Sıra adayı AV. CUMHUR UZUN KİMDİR?

Mayıs ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi, önceki dönem Muğla Barosu Başkanı Av. Cumhur Uzun, CHP Muğla milletvekili 1. Sıra adayı oldu.

TİP Fethiye İlçe Örgütü'nden Seçim Güvenliği Toplantısı

TİP (Türkiye İşçi Partisi), 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler ‘de, seçim gönüllülerinin izlemesi gereken hukuki sürece ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ İLGİYLE KARŞILANDI   

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Datça İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Partililer tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, genel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirtti. 

SEÇMEN LİSTELERİ BUGÜN ASKIYA ÇIKARILACAK

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurular dün başladı. Seçmen listeleri de bugün askıya çıkarılacak. Peki, 14 Mayıs’a kadar süreç nasıl olacak?

HASAR, “BİZ ENGELLİ BİREYLER SADECE SİYASİ VİTRİNLERDE KONU MANKENİ OLMAK İSTEMİYORUZ”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde; genel nüfusun yüzde 12’sini oluşturan Türkiye’deki engelliler siyasi partilere çağrıda bulunarak, “Milletvekili listelerinde engelli vatandaşlara da yer verilmesini” istedi

AVUKAT TİLKİCİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bölgemizin tanınmış avukatlarından Aydın Tilkici, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Muğla Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

TAMER TOPAL'DAN, “ADAY ADAYLIĞI"

Menteşe AK Parti eski İlçe Başkanı ve İl Teşkilatı’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Topal, “2023 Genel Seçimleri” için görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı

MUĞLA’DAN 30 AKP “ADAY ADAYI”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan “2023 Genel Seçimleri” için Muğla’da da  “aday adayları” yarışı başladı.  Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partilerin aday belirleme süreci de hız kazandı. Şimdiye kadar Muğla’dan AK Parti için 30 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu

İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI…

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için başkanlık görevinden istifa etti. Demirtaş’ın istifasının ardından ilçe yönetimi kendi arasında toplanarak yeni ilçe başkanını belirleyecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Anayasa'nın 116. maddesi uyarınca TBMM genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı Resmî Gazete'de yayımlandı.

GÖKMEN’İN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2023 Genel Seçimleri’nde AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen, seçim çalışmaları için ziyaretlere başladı.