Genç Haberleri

Genç Haberleri

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Fethiye, Nisan ayında spora doyacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Nisan ayı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri, Beyzbol Türkiye Şampiyonası, Softbol Turnuvası gibi birçok etkinlik ve akabinde de Mayıs ayında çeşit çeşit spor etkinlikleri düzenlenecek. Fethiye Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimizdir

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimiz

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Akdenizli’den, Spor Kompleksi Müjdesi!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Bakan Osman Aşkın Bak, “Fethiye’ye yeni ve modern bir stat yapacağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Akdenizli, Gençlere Elleriyle Menemen Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, kendisini sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle menemen ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

“Menteşe’de Gençler İşte” Projesinde Mesleki Ve İşbaşı Eğitimleri Tamamlandı

“Youth at Work in Menteşe (Menteşe’de Gençler İşte)” kursiyerleri mesleki ve işbaşı eğitimlerini tamamladı. Eğitimleri tamamlayan kursiyerler Mesleki Yeterlilik Sınavlarına girmeye başladılar.

Seydikemer’de ED Spor Akademi Açıldı

Muğla Seydikemer'de spor tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Genç Girişimci Erkan Doğan tarafından kurulan ED Spor Akademi, çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli ve eğitici spor faaliyetleriyle dolu bir kapı aralıyor.

Gençlerle Birlikte Stant Çalışması Yaptı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Milletvekili Otgöz muhtarları ziyaret etti

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Aday Kökten'den Gençlere Söz!

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’den örnek proje… Başkan Adayı Kökten, “Motor ve araba sporlarını seven gençler sokaklarda değil pistlerde olmalıdır” dedi. 

Fethiye’de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Arda Apaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çiftlik Mahallesi’nde dün 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Arda Apaydın, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Karaca’dan Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretinde Gençlere Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu ile Dernek yönetimini Bahriye Üçok Parkı’ndaki Dernek binasında ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ziyaretinde CHP’li bazı Meclis üyeleri de hazır bulundular.

Kökten Gençlerin Gözdesi Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ilk hava şehidimiz Yüzbaşı Fethi Bey’in anma töreninde yer aldı.

Aday Kökten, “Gençlerimiz Spor Yapmak İstiyor”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, “Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Gençler İle Bir Araya Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Sıkmadık El Çalınmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

Yılmaz, “Fethiye, Güzel Bir Lokasyon”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Yiğit Görevine Geri Döndü

Yerel seçimler için aday adaylığı döneminde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Belediye başkan adayın belirlenmesinin ardından Yiğit görevine geri döndü.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği’nden Örnek Davranış

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Fethiye'de Beton Mikseri Kadını Metrelerce Sürükledi: 1 Ağır Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, B.B. idaresindeki beton mikseri, karşıdan karşıya geçmek isteyen genç kadına çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada ağır yaralanan Ecenur Götür (21), Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gençlik Buluşmalarına Yoğun İlgi

Fethiye'de her hafta Salı günü saat 21.00’de Fethiye Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası devam ediyor

Muğla'da Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası devam ediyor. Turnuvada Fethiye'den 10 lise yer alıyor. 

MEGEM’de Hizmetler Veriliyor

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’nde (MEGEM) spor, sanat ve kültürel faaliyetleri içeren ücretsiz kursların yanı sıra üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için el ele butik ve ücretsiz çamaşırhane hizmeti de veriliyor.

Genç Girişimciler Rektörlüğünü ziyaret etti

TOBB Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretleri kapsamında bu kez MSKÜ Rektörlüğünü ziyaret etti.