Geliyor Haberleri

Geliyor Haberleri

Kökten, “Sürdürülebilir Turizm İçin Geliyoruz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Kahvaltı Programına Yoğun Katılım Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” dedi.

Fethiyespor'un ilk 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Milletvekili Otgöz muhtarları ziyaret etti

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Özgür Özel Yarın Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 28 Şubat Çarşamba günü (yarın) Muğla’ya geliyor.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Büyükşehirden Datça’da Badem ve Zeytin Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin daha fazla ürün ve gelir elde etmesi amacıyla başlattığı ‘Tarlanıza Geliyoruz’ projesi kapsamında Datça ilçesinde badem ve zeytin üretimi ile ilgili üreticilere eğitim verdi.

Fethiyespor – İskenderunspor Hakemleri Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Mandalina Hastalığa Karşı İyi Geliyor

Mandalina, içinde C Vitamini bulundurmasından dolayı sağlığa oldukça yararlı bir meyvedir. Hastalığa karşı da iyi geldiği bilinen mandalinanın faydalarını Salı Pazarı Esnafı Remziye Yolacı anlattı.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemi Şanlıurfa’dan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Benzine 5 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 15 kuruş indirim bekleniyor.

Küçük Esnaf ve Tüccara Erken Emeklilik Mi Geliyor?

Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak.

Stephen Mitchell MSKÜ’ye Geliyor

Dünyanın en önemli tarihçilerinden Profesör Stephen Mitchell Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) geliyor.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Muğla’ya Geliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kur'an Kursları açılış programı bu yıl Muğla'da düzenlenecek. 

Motorin ve benzine zam geliyor

Motorine 1,50 TL'lik zam için tarih belli oldu. Zammın 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

Milas Arastasının Lezzetine Coğrafi İşaret Geliyor

Milas arastasının eşsiz lezzetlerinden olan ciğer kavurmasına coğrafi işaret tescili geliyor.

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Ormanların Sesi Müzikle Yükseliyor

Müziğin iyileştirici ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Festivali için geri sayım başlıyor. Orman yangınlarını önlemede büyük bir öneme sahip Frank Kaktüsünün yaygınlaştırılarak yetiştirilmesine dikkat çekmek hepimizin yüreklerini yakan yüzyılın felaketi 11 ilimizde gerçekleşen depremden zarar gören vatandaşlarımıza yardım toplamak amacıyla Opus Müzik Festivali bu yıl daha güçlü bir kadroyla 1-9 Eylül tarihlerinde 6 konserle birlikte geliyor.

Motorine 4 TL, benzine de 3 TL zam mı geliyor?

Akaryakıt fiyatları her geçen gün zamlanmaya devam ediyor. Ortaya atılan iddiaya göre benzin ve motorin fiyatlarına art arda dev zamlar gelecek.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Jandarma ve Polise arılardan korunma ekipmanı

Ağustos-Ekim aylarında Türkiye’deki yaklaşık 9 milyona yakın arı kovanı varlığının yarısından fazlası çam balı üretimi için Muğla’ya geliyor.

Aşure gününün önemi nedir?

Arapçada "on" anlamına gelen "aşara" kelimesinden türeyen Aşure Günü, hicri yılın ilk ayı muharremin onuncu gününe denk geliyor.

Kılıçdaroğlu Akbelen’e geliyor

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve yaklaşık 10 milletvekili direnişe destek vermek için yarın Akbelen'e gelecek.

Erbakan Muğla’ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Muğla İl Başkanlığı kongresine katılmak için Muğla’ya geleceği öğrenildi.

Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Ehliyet alacaklar dikkat! 10 Temmuz'dan sonra zam geliyor

Asgari ücret ve akaryakıt zamları sonrası ehliyet ücretlerinde de fiyat artışı yaşanacak. Buna göre 10 Temmuz'da yapılacak düzenlemeyle ehliyet sahibi olmanın bedeli ne kadar olacak? 

Motorine zam geliyor

5 Temmuz 2023 tarihinde benzin grubunda bir fiyat değişikliği bulunmuyor. Motorine ise gece yarısı itibarıyla 87 kuruş zam bekleniyor.

Döviz fırladı, Fethiye’ye İngiliz Akını Başladı

Türkiye’de döviz kurlarındaki artış yabancı turistlerinde fırsatı oldu. 1 Amerikan Doları’nın, 23,67 Türk Lirası’na tekabül etmesiyle özelikle İngiliz turistler akın akın Fethiye’ye geliyor.