Gari Haberleri

Gari Haberleri

Barbunn'da Bora Gölbaşı rüzgârı esti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye'nin sevilen mekânlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro'da Bora Gölbaşı rüzgârı esti.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Başkan Adem Hıra’nın Asgari Ücretin Pazara Etkisi Hakkında Yorumu

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yeni asgari ücretin pazardaki fiyatları etkileyip etkilemeyeceği hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Başkan Hıra, ‘Fiyat artışları asgari ücrete orantılı değildir. Mevsimsel bolluk ve kıtlığa göre fiyatlar şekillenir’ dedi.

Ali Okumuş hayrına lokma hayrı

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda Ali Okumuş için lokma hayrı düzenlendi. 

Vatandaşlar asgari ücretten memnun değil

2023 yılının bitmesine az bir zaman kalmışken akıllara “Asgari ücret ne kadar olacak?” sorusu gelmeye başladı. Bu konuda halkın ne düşündüğünü merak ederek sokağa çıktık. Vatandaşa “Asgari ücret ne kadar olmalı?” diye sorduk.

Fethiye Metro Turizm'den lokma dağıtıldı

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda lokma hayrı düzenlendi.

Vatandaşlar asgari ücretten memnun değil

Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, asgari ücretin en az yoksulluk seviyesinde olması gerektiğini savunuyor. Artan kira, akaryakıt ve diğer giderlerin asgari ücretten çok daha üstte olduğunu söyleyen vatandaşlar, asgari ücretin 11.400 lira olmasını olumlu karşılamıyor.

Başkan Karaca’dan 10 Ekim Saldırısı Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı kavşağında düzenlenen bombalı intihar saldırısı ile ilgili sosyal medya hesaplarından anma mesajı yayınladı.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

“Özel Çocuklara Özel” 70’leri Yaşayacak

Marmaris Belediyesi ve Marmaris'in Ritmi Özel Çocuklar Dayanışma Derneği (MARTİMDER) işbirliğiyle; otistik - down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar yararına düzenlenen gecede sanatçılar, 70’li yılların şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirecek.

Milas’ta Çaykama Şenliği rüzgarı esiyor

Milas’ta coğrafi işaretli Çaykama Böreği’nin tanıtımının yapıldığı kültür sanat festivali gerçekleştirildi. Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Milas Belediyesi tarafından düzenlenen şenliğin birinci gününde en güzel çaykama böreği seçilirken, ikinci gün düzenlenen ‘Çaykama Yeme Yarışması’ renkli görüntüler oluşturdu.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yörük Şenliğinde Ümmü Erbil Rüzgarı Esti

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 22-23 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi'nde yapıldı. 

Başkan Türkler’den “Geçmiş Olsun” Mesajı

Ula’da fırın çatısından çıkıp rüzgarın etkisiyle 13 iş yerini etkileyen yangın İtfaiye personellerinin büyük çabaları ve Orman Genel Müdürlüğü’nün helikopter ve arasöz desteğiyle çok daha büyük bir felakete neden olmadan söndürüldü.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Fethiye’de Sagopa Kajmer Rüzgarı Esecek

Fethiye’de Telmessos Antik Tiyatro’sunda konserler devam ediyor. Türkiye’nin sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, 12 Temmuz’da Fethiye’de sevenlerine konser verecek.

Ehliyet alacaklar dikkat! 10 Temmuz'dan sonra zam geliyor

Asgari ücret ve akaryakıt zamları sonrası ehliyet ücretlerinde de fiyat artışı yaşanacak. Buna göre 10 Temmuz'da yapılacak düzenlemeyle ehliyet sahibi olmanın bedeli ne kadar olacak? 

Barbunn’da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar Rüzgarı

Pals Cafe Bistro’da 80’ler ve 90’lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

“Haydi Yazalım Gari” projesini imza günü yapıldı

Fethiye’nin en eski okullarından biri olan Yunus Nadi İlköğretim Okulu’nda bu yıl 7’incisi düzenlenen “Haydi Yazalım Gari” projesinin imza günü yapıldı.

Saatcı, Marmaris Halkıyla Buluşuyor

 Seçimlere 1 hafta kala,Muğla genelinde esmeye devam eden İYİ Partili Behçet Saatcı Rüzgarı, bu kez Marmaris’te esecek.

Behçet Saatcı, 200 Bin Oyla İyi Parti’yi Muğla’da Sürüklüyor!

Seçimlere iki hafta kala,“Muğla’da İYİ Partili Behçet Saatçı Rüzgarı” esiyor.

KILIÇDAROĞLU: HİÇBİR ASGARİ ÜCRETLİ AÇLIK SINIRININ ALTINDA MAAŞ ALMAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeni bir seçim vaadi daha açıkladı. Asgari ücretli 5 milyon 400 bin kişiye seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret Türk-İş'in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek" dedi.

ALTINÇEKİÇ, “İNSANCA YAŞAYACAK ÜCRET, VERGİDE ADALET İSTİYORUZ!”

Eğitim İş Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç, insanca yaşayacak bir ücret ve vergide adalet istiyoruz diyerek bir basın açıklaması yaptı.

CHP’Lİ ALBAN: “ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2 AYDA ERİR”

Asgari ücretin 8 bin 500 lira açıklanmasının ardından muhalefet temsilcilerinden tepki geldi. Yüzde 55'lik zammın enflasyonun çok altında kaldığını öne süren CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, “Kışın Ankara’da, yazın Marmaris’teki yazlık saraylarında saltanat sürenler, bir eli yağda bir eli balda olan saray iktidarı, işçiye asgari ücret adı altında sefalet ücretini layık görmüştür. Açıklanan asgari ücret zammı enflasyon karşısında 2 ayda erir. Açıklanan bu ücret emekçiyi açlık ve yoksulluğa mahkum etmiştir. İşçiyi sömüren bu harami düzeni ve onun saltanatını sandıkta yıkacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI! 2023 YILINDA YENİ ASGARİ ÜCRET 8500 TL OLDU

Türkiye'de nefeslerin tutulduğu asgari ücrette görüşmeler sona erirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret tutarını resmen açıkladı.

ALTINÇEKİÇ, “İNSANCA YAŞAYACAK ÜCRET VERGİDE ADALET İSTİYORUZ”

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte asgari ücret konuşulmaya başlandı. Asgari ücret ile ilgili bir açıklamada Eğitim İş Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç’ten geldi.