Fethiye Spor Festivali Haberleri

Fethiye Spor Festivali Haberleri

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı Ölüdeniz’de başladı 

Fethiye’de "4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" ikinci haftasında, açık su yüzme yarışı müsabakaları ile devam etti.

MÜDÜR YİĞİT’TEN TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİMİ

Ülkemizin ilk ve tek çoklu branşlı organizasyonu olan Uluslararası Fethiye Spor Festivali’ne katkı sağlayanlara Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.

HALK OYUNLARI ETKİNLİĞİNE KATILAN GRUPLARA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali programına katılan halk oyunları ekiplerine madalyaları, Fethiye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

FESTİVAL ÖNCESİ GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı başkanlığında, 3. Fethiye Spor Festivali ve World Agro Cup Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Uluslararası Fethiye Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ana sponsorluğunu Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin üstlendiği Uluslararası Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor. 1-4 Ekim Tarihleri arasında gerçekleştirilen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Spor Festivali’ne 14 ülkeden 203 ü yabancı olmak üzere 1223 sporcu ve aileleri katıldı.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

Sporfest Halk Oyunlarına ilgi yoğun oldu

Fethiye'de bu yıl ikincisi düzenlenen '2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali” kapsamında 5 ülkeden 350 dansçı sahnede hünerlerini sergilediler. İzleyiciler tarafından dans gruplarının hünerleri ilgiyle izlenirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Festivali önümüzdeki günlerde daha geniş ve daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.

Uluslararası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihinde

Uluslar arası Fethiye 2. Spor festivali 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivale Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesinin sponsor olduğu öğrenilirken festivalde 5 branşta değişik ülkelerden bin 500 e yakın sporcu ve yöneticinin katılması bekleniyor. Uluslar arası Fethiye spor festivali Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizesinde yapılacak. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı ziyaret ederek Uluslar arası Fethiye 2. Spor festivali hakkında bilgiler aktardı.