Federasyonu Haberleri

Federasyonu Haberleri

Yiğit, ‘Çok Güzel Bir Etkinlik’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı start aldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

Fethiyespor, Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Fethiyespor taraftarını üzmedi 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Karaca’ya Ziyaretler Sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yoğun destek ziyaretleri sürüyor.

Anadolu Aşçıları Avrupa Üzerinden Dünya Sahnesinde Boy Gösterdi

Anadolu Aşçılar Federasyonu (ANFED) Avrupa üzerinden dünya mutfağında kendilerini göstererek büyük ilgi topladı.

Kaptan Yılmaz; “3 Puanı Taraftarımıza Armağan Ediyorum”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşma 2-1 Fethiyespor’un galibiyetiyle tamamlanan maçta Fethiyespor’un gollerini Kaptan Murat Yılmaz attı.

Zorlu Karşılaşmanın Kazananı Fethiyespor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Akgün Ailesine Acı Haber

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Fethiyespor, Iğdır Engeline Takıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Muğla Büyükşehirden Milli Takımlara 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübe oyuncuları 4 değişik branşta 15 sporcu ile milli takımlarda forma giyiyor.

Denizin Kızları bir üst tura çıkmayı planlıyor

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 16 Turu kapsamında rövanş maçında kendi evinde Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşıyor.

Eker, 'Gazateciler çok önemli bir görev yapıyor'

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu.

"BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Kaytan: “ 10 ocak’lar gerçek Anlamda basın bayramı olmalı”

Medya sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların ve basın çalışanlarının 2024 yılına birçok sorunla girdiğini belirten Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, bu sorunların zaman geçirilmeden ele alınarak çözülmesinin, demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıdığını kaydetti. Mesleki sorunların çözülerek 10 Ocak’ın gerçek anlamda basın bayramı olmasını dilediğini ifade eden Cem Kaytan, bir 10 Ocak’ı daha, yaşanan sorunlar ve geri alınan haklar nedeniyle “Çalışan Gazeteciler Bayramı” değil “dayanışma günü” olarak kutladıklarını ifade ederek sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı:

Başkan Dündar'dan Özel Eğitim Sorunlarına Çözüm Talebi

Özel Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Muğla İl başkanı Salih Dündar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri sorunlarına çözüm talebinde bulundu. Bu sorunların tüm özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde ortak olduğunu ve çözüm önerisi ile yapılacak düzenlemelerin özel eğitim alanında yenilikler yaratacağını dile getirdi.

Halcilerin Sorunları Tüm Yönleriyle Görüşüldü

Üreticilerin ve toptancı halindeki komisyoncu ve işletmecilerin sorunları, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’ın katıldığı Karaçulha Toptancı Hali’nde yapılan toplantıda ele alındı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Türkiye Halciler Federasyonu (Türkhal) tarafından düzenlenen toplantıda, üretici, komisyoncu ve işletmeciler yaşadıkları sorunları ve beklentilerini İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar’a anlattı. 

Isparta 32 Spor – Fethiyespor maçı hakemleri

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 16.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı şampiyon oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Başkan Vekili Akgün Değerlendirmelerde Bulundu 

Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Vekili Atabey Akgün sebze meyve üretiminden ihatacat piyasasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Başkanı Kaytan, 'Olayı yakından takip edeceğim'

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, Fethiye Belediyesi tarafından 12 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde www.gercekfethiye.com sitesinin Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök'e yapılan saldırının takipçisi olacağını belirtti.

EGF’den Açıklama “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Denizin Kızları'ndan Bayram Kutlaması

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Muğla Şubesi işbirliğinde Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı gerçekleştirildi. 

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor – İskenderunspor Hakemleri Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Gazeteciler taleplerini sıraladı

Ege Gazeteciler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Toplantısı, Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında 18-20 Ekim 2023 tarihleri arasında, Fethiye’de yapıldı.  

Ege Gazeteciler Federasyonu, FTSO’yu ziyaret etti

Ege Gazeteciler Federasyonu tarafından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirildi.