Faik Haberleri

Faik Haberleri

Faik Torunoğulları Hatrına Mevlid Okutuldu

Orka Hotels Yönetim Kurulu Onursal Başkanı merhum Hacı Faik Torunoğulları, vefatının birinci senesinde sevenleri tarafından unutulmadı. Fethiye Ovacık Mezarlığı’nda gerçekleşen mevlid programıyla merhuma çokça dua edildi.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

CHP Muğla İl Başkanı, Muhalif Kanalları “İhanet Çetesi” İlan Etti 

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Sözcü ve Halk TV'yi CHP'den para alıp partiyi karıştırmakla suçladı. Açıklamalar ardı ardına geldi. 

Faik Torunoğulları, Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Fethiye’de düzenlenen “Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında” dereceye girenler ödüllendirildi.

Yeni başkan Faik Baklan

Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanlığına Faik Baklan getirildi.

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

FAİK TORUNOĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Karslı Torunoğulları ailesinin babası, yardımsever iş insanı Faik Torunoğulları 83 yaşında hayatını kaybetti.

FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

İYİ PARTİ’DEN ROZET TÖRENİ

Seydikemer Belediyesi İyi Parti Meclis Grup Başkanı Uğur Karadon, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Faik Bozkurt ve ilçe teşkilatının saha çalışmaları kapsamında, İyi Parti Seydikemer Teşkilatı’na üye olan isimlere rozet takma töreni düzenlendi.

İyi Parti heyetinden Kaymakam Yazgan’a ziyaret 

İyi Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri; Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Safiye Soyman 30. Sanat Yılının İlk Konserini Bodrum'da Verdi

Türk sanat müziğinin sevilen seslerinden Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk ile birlikte 30'cu sanat yılı konserini Bodrum'da verdi.