Eylem Tan Haberleri

Eylem Tan Haberleri

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarını Göcek'te Sürdürdü

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı Getireceğiz’’

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır. Evlerin yükünü çeken ev hanımlarına emeklilik hakkı getiriyoruz.

Milletvekili Adayı Tan, “Halkımız yine doğru tercih yapacaktır”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Katma değerden yana olanlarla mı yoksa kurusıkı sallayanlarla mı bu ülke yola devam edecek. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır" dedi.

Milletvekili Tan’dan HDP Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs seçiminde halkımızın teveccühünün çok yüksek olduğunu ve Cumhur İttifakını tercih edeceklerini öngördüklerini belirtti.  

Milletvekili adayı Tan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ortaca'da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, '' 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Türkiye'nin Yükselişi Durdurulamayacak’’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Eylem Tan, İlk Kez Oy Kullanacak Gençlerle Bir Araya Geldi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ula’nın Akyaka Mahallesinde yaklaşık 200 gençle müzik dinledi, film izledi.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Yatağan ilçesinde esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Milletvekili Adayı Tan Mahalle ve Esnaf Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Tan, Gençlerle Birlikteydi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesinde ilk kez sandık başına gidecek gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’Ben değil, biz ruhuyla’’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Ula ve Marmaris’te sürdürdü.

Milletvekili Adayı Tan Seydikemer’deydi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Seydikemer’de sürdürdü.

Ak Parti Milletvekili Adayı Tan, ‘’Sizler bizim geleceğimizsiniz’’

TBMM'nin kuruluşunun 103.yılında Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ortaca ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Eylem Tan Köyceğiz'de seçim çalışması yaptı 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde seçim çalışmasını Köyceğiz ilçesinde sürdürdü.

Eylem Tan, “Ben hazırım!”

AK Parti Muğla 3’üncü sıra Milletvekili adayı Eylem Tan, MSKÜ AKM A Salonu’nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda konuştu.