Esnaf Ziyaret Haberleri

Esnaf Ziyaret Haberleri

Milletvekili Otgöz: Muğla’nın İktidarla Buluşma Zamanı Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Milletvekili Otgöz, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve ilçe teşkilatları ile mahalle toplantıları yaptı. Esnaf ziyaretlerinde bulunarak Fethiyeli vatandaşları dinledi. Muhammet Kökten ve Aydın Ayaydın için oy istedi.

Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere günler kala çarşı esnafını ziyaret etti.

Kökten’den Esnaf Ziyaretleri

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Saatcı: Gençler Bizim Geleceğimizdir

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Saatcı, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Aday Kökten esnafların taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Akarca Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kökten esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Esnaftan Behçet Saatcı’ya Büyük İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kökten, Çarşı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Milletvekili Otgöz “Muğla’mızın her bir köşesini AK Belediyecilik ile buluşturacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Aday Kökten, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kökten'den bir dizi esnaf ziyareti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor. 

Başkan Aras, iş yerlerini ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şiddetli fırtınadan etkilenen esnafı ziyaret etti.

Kaymakam Ertaş’tan Esnaf Ziyaretleri

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye esnafı ile bir araya geldi.

Hocahanımlar’dan esnaf ziyaretleri

Fethiye Müftülüğü hocahanımları, esnafları ziyaret edip kandillerini kutladılar.

Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi

Mevlid-i Nebi Haftası programları çerçevesinde Sanayi Camii görevlileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kur’an kursu öğrencilerinden esnaf ziyareti

Fethiye Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların kandillerini tebrik ettiler.

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Sağır, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Muğla Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Harun Sağır ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki esnafı yerinde ziyaret etti.

Vekil Otgöz, ‘Muhalefet On Altılı Masa Kursa Yine Nal Toplar’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı, pazarcılara hayırlı işler diledi.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, esnafları ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’imiz, halkımız için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili adayı Tan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ortaca'da beraberinde Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İlçe Başkanı Burak Kaplan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, '' 21 yıl önce bir hayal kurmuştuk.

Başkan Akdenizli, Esnafları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.