Erhan Altın Haberleri

Erhan Altın Haberleri

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Çankaya FK’da Erhan Altın Dönemi

Fethiyespor’da 22 Kasım 2022 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında teknik direktörlük görevini yapan Erhan Altın, bugün TFF 3. Lig ekiplerinden Çankaya FK ile anlaşmaya vardı.

Erhan Altın dönemi sona erdi

Fethiyespor’un 22 Kasım’dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Taraftar ve Hoca Fethiyespor tesisinde bir araya geldi

Bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere giderek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi.

“Fethiyespor’u layık olduğu yere HEP BİRLİKTE taşıyacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, pazar günü oynanacak olan kritik Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Altın, “Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Altın ‘Kazanmamız gereken bir maçtı’

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Altın, “Evimizde üç puana kavuşmak istiyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Somaspor mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, evinde üç puana kavuşmak istediklerini FRT TV mikrofonları aracılığıyla dile getirdi.

Altın “Çok talihsiz bir gol yiyerek kaybettik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, GMG Kastamonuspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Altın, “Bu sene çok kaliteli bir takım kurduk”

Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından alınan 1 puanı değerlendirerek yarın oynanacak olan GMG Kastamonuspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Bolu’da güç depoluyor

Muğla'nın TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi. Teknik direktör Erhan Altın yönetimindeki Lacivert-beyazlı ekibin hedefi Trendyol 1.Lig olacak.

Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor kampı Bolu’ya taşıyacak. Lacivert beyazlılar yeni sezon lig hazırlıklarını teknik direktör Erhan Altın yönetiminde sürdürürken günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın “ Takım olarak lige iyi şekilde hazırlanıyoruz. 28 Temmuzda Bolu’da kampa gireceğiz. Fethiyespor olarak transfer çalışmaları da devam ediyor” dedi.

Altın, galibiyeti değerlendirdi 

Fethiyespor Teknik direktörü Erhan Altın, 1461 Trabzon FK karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Pazarspor maçı hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Erhan Altın öncülüğünde başladı.

FETHİYESPOR’DAN İÇERDE 3 PUAN

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde konuk ettiği GMG Kastamonuspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmasının sonunda Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Genel Kaptan Nacit Çatal mücadeleyi değerlendirdi.

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİ

Fethiyespor ligin 22. haftasında İskenderunspor ile seyircisi önünde karşılaştı. Zor mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, iç sahada alınan 1 puan sonrası açıklamalarda bulundu.

TARAFTARDAN HOCAYA TAM DESTEK

İkinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası “Mağlubiyetin sorumlusu benim” diye açıklamalar yapan Teknik Direktör Erhan Altın’ı Fethiyespor taraftarı yalnız bırakmadı.

ALTIN, “MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, ikinci yarının ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

ALTIN, “DEVRE ARASINDA ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş’yi ağırladı. 90 dakikalık karşılaşma 1-1 son bulurken iki takımda puana ortak oldu. Zorlu mücadeleyi ise Fethiye Spor Teknik Direktörü Erhan Altın değerlendirdi.

TRABZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Teknik Direktör Erhan Altın önderliğinde 1461 Trabzon FK karşılaşması hazırlıklarına başladı.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERHAN ALTIN, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Erhan Altın olmuştu. Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Erhan Altın, kulüp yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

ERHAN ALTIN ÖNDERLİĞİNDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Fethiyespor, hafta sonu seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına Erhan Altın önderliğinde başladı.

FETHİYESPOR’DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.