Enginyurt Haberleri

Enginyurt Haberleri

VEKİL ENGİNYURT, FETHİYE PROGRAMINDA KONUŞTU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye programında Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorularını yanıtladı.

DP LİDERİ UYSAL, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve parti yönetim kadrolarıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ENGİNYURT, “6’LI MASADA PKK İLE BİR OLAN YOK”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongre’de seçim tarihini de paylaşan Enginyurt, “14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi” dedi.

Uysal ve Enginyurt’tan hal ziyareti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile beraber Karaçulha Sebze ve Meyve halini ziyaret etti.

Gültekin Uysal Fethiye’de

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Fethiye’ye geldi.Uysal ve Enginyurt Fethiye İstridye Restoran’da akşam yemeği yedi.

DP Başkanı Uysal, Fethiye’ye geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 29 Kasım Pazartesi günü Fethiye’ye gelecek.Uysal Fethiye’de vatandaşlar ile buluşacak.Uysal 28 Kasım Pazar günü İzmir İl Kongresi’ne katıldıktan sonra Fethiye’ye gelecek.

Yılmaz, Demokrat Parti’mizi şahlandıracağız

Geçtiğimiz günlerde Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un katılımıyla olağan genel kurulunu tamamlayan Demokrat Parti’de; Seydikemer İlçe Başkanı Rasih Yılmaz mazbatasını aldı. Yılmaz açıklamasında, “Demokrat Parti’mizi hem yerelde hem de genelde eski günlerde olduğu gibi şahlandırıp hizmet kervanımıza kaldığımız yerden devam etmek adına start vermiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, kır atı şahlandıracağız

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye ilgi yoğun olurken, tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Rasih Yılmaz seçildi. Kongreye DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta katılırken, Enginyurt’un konuşması sık sık alkışlandı.  Seydikemer DP İlçe Başkanı Rasih Yılmaz, “kıratı Seydikemer’de yine şahlandıracağız. Seydikemer ve Beşkaza kıratın kalesidir” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Enginyurt’tan FTSO’ya ziyaret

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

Enginyurt, biz tabela partisi değiliz

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Fethiye’ye gelen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Chp’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. DP İl ve İlçe teşkilatı üyeleriyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın makamında samimi bir sohbet gerçekleştiren DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye gündemini değerlendirdi. Sohbet esnasında Enginyurt, “Demokrat Parti, Türkiye’de Yargıtay kayıtlarına göre 432 bin 132 üyesiyle Türkiye’nin 4. partisidir. Asla tabela partisi olmamıştır, olmaz, olması mümkün değildir” ifadelerini kullandı. 

Eroğlu, Nereye kadar yürüyebilirsem

Demokrat Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu 2. Başkanı Konca Eroğlu, siyasette nereye kadar yürüyebilirse oraya kadar gidecek. 

Enginyurt “Suçlu cezasını çekmeli”

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Fethiye’ye gelen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Chp’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Yıllar önce eşiyle evlendikten sonra Fethiye’ye balayı için geldiği öğrenilen Enginyurt ve beraberindekiler, samimi bir ortamda sohbet ettiler. Gündemi değerlendiren Enginyurt, Hdp’nin kapatılması ile ilgili bir soru üzerine “Ortada bir suç var ise suç cezasını çekmeli” ifadelerini kullandı.

Enginyurt da katılıyor 

Demokrat Parti Seydikemer İlçe Kongresi 19 Mart Cuma günü saat 14.00’te Whopslounge Cafe’de yapılacak. Genel kurula DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un da katılması bekleniyor.