Düşecek Haberleri

Düşecek Haberleri

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

CHP’li Demir,süt ve peynir fiyatları yarıya inecek

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ekonomik krizin yükünü en fazla sofrasını kurmakta zorlanan, yoktan var etmeye çalışan kadınların çektiğine işaret ederek, “İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek.

İLK CEMRE DÜŞTÜ!

Şubat ayının son günlerini yaşarken ilk cemre havaya düştü. İkinci cemre 26-27 Şubat’ta suya, son cemre ise 5- 6 Mart’ta toprağa düşecek. 

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız." ifadelerini kullandı. Yarından itibaren geçerli olacak indirim sonrası kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya düşecek.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİNDE BİTİME 4 MAÇ KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı. Basketbol Süper Ligi'ne direkt çıkma konusunda en şanslı takım olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi görülürken, Akhisar Belediyespor'un gelecek sezon TB2L'de oynaması haftalar öncesinden kesinleşti. Diğer yandan, takımlar arasında play off’a katılma ve küme düşecek ikinci takım olmama yönünde kıyasıya bir mücadele sürüyor.

Soğuklar yerini yağışa bırakıyor

Fethiye’de yaklaşık bir haftadır devam eden aşırı soğuklar yerini bugünden itibaren 2 gün boyunca yağışlı havaya bırakıyor.

Et fiyatları düşecek mi?

Doların yükselmesiyle birlikte yaşanan fiyat artışlarından et ve tavuk da etkilendi. Bütün tavuğun fiyatı 18 liradan 32 liraya yükselirken, kıymanın kilosu 95 liradan, kuşbaşının kilosu ise 120 liradan satılmaya başlandı. Kasaplar, doların ardından beyaz ve kırmızı et fiyatlarının da düşmesini bekliyor.

Fethiye’de tezgahlar şenlenecek, fiyatlar düşecek

Su ürünleri avcılığı Akdeniz'de 15 Eylül'de diğer denizlerde 1 Eylül'de başlayacak olup 15 Nisan 2022’de tüm denizlerde sona ereceğini bildirdi. Fethiye balık pazarı esnafı, pazarda balık çeşitliliğinin artacağını belirtip, fiyatlarında düşeceğini kaydetti.

Kökten, Haziran ayı içerisinde belirli doluluğa ulaşırız

17 günlük kapanmanın ardından beklenen normalleşme sürecinden Ölüdenizli turizmciler umutlu. Bu kapanma süreci içerisinde tesislerini sezona hazırlayan turizmciler sektördeki aşılanmanın hızlanması ile birlikte yurt dışından uçaklarında sefere başlaması ile canlı bir sezon beklediklerini ifade ediyorlar. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel sahibi Turizmci Muhammet Kökten, “Pandemi nedeni ile ilgili uygulanan bu tam kapanma sonucunda vakalar ne kadar düşecek o çok önemli. Beklentileri karşılarsa Ölüdeniz’de Haziran ayı gibi otellerin geneli açmayı düşünüyor” dedi.

Petkim mağlup, iş son haftaya kaldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu. Ligden düşecek son takım, son hafta, son maçta belli olacak.