Durumu Haberleri

Durumu Haberleri

Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Fethiye'ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. 'Fethiye'de hava nasıl?' sorusu haberimizde…

Bugün Fethiye’de hava nasıl olacak, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Saydam, ‘Anlamlı Bir İş İçin Kermes Düzenledik’

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek için keşkek, börek ve çorba kermesi düzenledi.

Akdenizli, "Girmeler kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz"

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Kıncılar, Girmeler, Güneşli ve Yaka Mahallelerini ziyaret etti. Akdenizli’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Akdenizli, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada kaplıcanın içler acısı durumuna dikkat çekerek; “31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek Girmeler kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.

Âşıklar Tepesi’ndeki Masa ve Banklar Onarıldı

29 Aralık tarihinde yaptığımız ‘Âşıklar Tepesi’nin Durumu İçler Acısı’ haberinin ardından Fethiye'nin eşsiz bucaksız manzarasını izleme fırsatı veren Âşıklar Tepesi’ndeki masa ve banklar onarılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Kaymakam Ertaş'tan Mahalle Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Akarca Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ve esnaflara bir araya geldi. Kaymakam Ertaş, Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’den mahallenin durumu hakkında bilgi aldı.

Çiftçi Aykut Özal: “15 liraya düşürsem de satış yapamıyorum”

Fethiye’de, Cuma günleri kurulan Üretici Pazarında üreticiler, artan maliyetlerden ve piyasanın durumundan dert yandı. 

“65 Yaş Üzeri 4 Gün Toplu Taşıma Durumu Şuan Geçerli Değil”

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, yaptığı açıklamada 65 yaş üstü vatandaşların ayın sadece ilk 4 gününde ücretsiz yolcu taşınacağı belirtildi.

Önder, “Savaşa başka ülkeler dâhil olduğu durumda döviz yükselmesi yaşanabilir”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Ünlü DJ Mahmut Orhan, Savaşa Yakalandı

Fethiye’de son yaz sezonlarında sürekli sahne alan, Türkiye ve dünya çapında da bilinen ve sevilen DJ Mahmut Orhan, konser vermek amacıyla gittiği İsrail’de savaşa yakalandı. DJ Orhan, son durumu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Başkan Tugay, “Alagada olan teknelerin durumunu biliyoruz”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, alagada olan tekneler hakkında açıklamada bulundu.

Düzensiz Göçmenler Kaçamadan Yakalandı

Fethiye yarımada mevkiinde bir grup düzensiz göçmen ormanlık alana dağıldı. Mültecileri gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine durumu bildirdi.

Fethiye’de Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de hava, hafta içi ortalama 28 derecelere gerileyecek.

“Bu güneş Fethiye için bir nimet”

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken Fethiye’de sıcak havanın etkisi sürüyor. Mevcut hava durumunun ve güneşin Fethiye için bir nimet olduğunu söyleyen Mehmet Çomut, FRT TV’ye konuştu.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin doğusu ile Ardahan çevreleri yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Fethiye’de bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yeni haftanın ilk günü 7 Ağustos'ta sıcaklıkların kuzey kesimlerde biraz azalacağı, Fethiye’de ise önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Fethiye 45 dereceyi görecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde sıcak hava dalgası nedeniyle hava sıcaklığı 40-45 derece dolayında seyredeceği belirtildi.

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Sıcakta Beşkaza Meydanı Tercih Edilmiyor

Fethiye’de vatandaşların ortak buluşma noktası olan Fethiye Beşkaza Meydanı, hafta içinin son gününde sıcak havanın normalin üstünde seyretmesinden dolayı sessizliğiyle dikkat çekiyor.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

Fethiye’de nem hâkim

Fethiye’de hava, mevsim normallerine gelmesiyle beraber 30 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla beraber nem ` seviyesine ulaştı.

Seçim günü hava nasıl olacak?

Türkiye, 28 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidiyor. Fethiye’de 129 bin 515 seçmen ikinci seçimde tekrar oy kullanmak için sandığa gideceği Pazar gününde hava durumu nasıl olacak?

Fethiye’de güneşli hava hâkim

Fethiye’de havanın mevsim şartlarına gelmesiyle beraber vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkardı.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

FETHİYELİ VATANDAŞA SORDUK, “AFET TOPLANMA ALANLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?” 

SED Medya, Fethiyeli vatandaşlara, “Olası bir afet durumunda toplanma alanlarının neresi olduğunu biliyor musunuz? Bunu nasıl öğreneceğinizi biliyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Röportaja katılan halkın büyük oranda bilmediği, bu bilgiyi nereden edineceği konusunda da fikir sahibi olmadığı ortaya çıktı

10 İLDE 1 MART'A KADAR EĞİTİME ARA VERİLDİ

Bakan Özer, 71 ilde bir daha uzatma yapmayacaklarını söyledi. Özer, depremden etkilenen 10 ilin durumuna ilişkin alınan kararı paylaştı.

BAŞKAN OTGÖZ: “KRİZ MERKEZİ KURULDU, HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM YOK”

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 5.4 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre ilçelerinde de hissedilen depremin ardından açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçede kriz merkezinin kurulduğunu, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını kaydetti.

FETHİYE’DE OCAK AYINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ocak'a ilişkin hava durumunu yayımladı. 14 il de kar yağışı beklenirken tatil cenneti Fethiye’de güneşli dikkat çekti.