Doğum Haberleri

Doğum Haberleri

Başkan Akdenizli’ye Doğum Tutanağını Hediye Ettiler

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

Başkan Akdenizli’den Milletvekili Otgöz’e Sürpriz Doğum Günü

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yaptı.

Fethiyespor, Aziz Aksoy’u Sezon Sonuna Dek Kadrosuna Kattı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Başkan Gümüş, “Sportif alanda katkı sağlamaya devam edeceğiz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Forvet Murat Yılmaz'ın Doğum Günü Kutlandı

Fethiyespor'un başarılı forvet oyuncusu Murat Yılmaz doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı

Doğuma hazırlık kursu açıldı

Menteşe Belediyesi’nin ‘Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik’ için hayata geçirdiği ‘Doğuma Hazırlık Kursu’ açıldı.

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

2023-2024 Yılı Eğitim Öğretim Burs Başvuruları Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından karşılıksız verilen öğrenci bursları için başvurular başladı. 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar devam edecek başvurular için Fethiye-Seydikemer doğumlu olmak veya Fethiye ya da Seydikemer'de ikamet etmek gerekiyor.

Başkan Akdenizli ve Rafet El Roman'a Doğum Günü Sürprizi

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli ve sevilen sanatçı Rafet El Roman, aynı sahnede doğum günü pastası kesti.

Başkan Akdenizli'ye doğum günü sürprizi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Personeli, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli için sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı.

Başkan Karaca’ya doğum günü sürprizi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı.

Bodrumspor’da doğum günü kutlandı

Bodrumspor’da forma giyen başarılı sol bek Eren Albayrak’ın doğum günü, dün oynanan Altaş Denizlispor maçı sonrası pasta kesilerek kutlandı.

Halikarnas Balıkçısı’nın “Merhaba”sı logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİ’NDE DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU

21 Şubat Salı günü Gaziantep’den Fethiye’ye gelen depremzede çift Ahmet ve Esra’nın ikiz çocukları oldu.

SELİN KÖKTENER’E SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in eşi Selin Köktener’e sürpriz doğum günü programı düzenlendi. Düzenlenen programda Selin Köktener’in mutluluğu yüzünden okundu.

MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, yüzde 40 engelli Alperen Şeyda’ya doğum günü hediyesi motosiklet taktim etti.

MSKÜ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. TURHAN KAÇAR ATANDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörlüğüne 2 ay sonra yeni rektör atandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 17 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleşen atmaya göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar  oldu. Aslen Fethiye/Seydikemerli olan Prof. Dr. Turhan Kaçar İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi  Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilimdalı başkanı olarak görev yapıyordu. 

MUĞLASPOR'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bölgesel Amatör Lig ekibi Muğlaspor, 1 Ekim'de başlayacak olan lig için hazırlıklarını sürdürüyor.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI YERKÜPE FUTBOL TURNUVASI'NA KATILACAK

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde yapılacak olan Yerküpe Cup, yarın yapılacak maçlarla başlıyor. 29-31 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek olan turnuvada 2010-2011-2012-2013 doğumlu sporculardan oluşan takımlar mücadele edecek. Turnuvada Muğla'nın yanı sıra İzmir, Aydın, Konya ve Denizli'den spor kulüpleri yer alacak.

MUĞLASPOR U11 TAKIMINA MANGAL MORALİ

2011 ve 2012 doğumlu futbolculardan oluşan Muğlaspor U11 takımı, 29-30-31 Temmuz tarihleri arasında Kavaklıdere'de yapılacak olan Yerküpe Çocuk Futbol Şenliği öncesinde mangal etkinliğinde bir araya geldi.

KARACA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi personeli tarafından doğum günü sürprizi hazırlandı. Belediye binasında yapılan kutlamada, Karaca personellerin alkışları arasında salona girdi.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

Kore Gazisi Bayram Çoban hayatını kaybetti

Kore Gazisi 1932 doğumlu Bayram Çoban 90 yaşında hayatını kaybetti. Bayram Çoban’ın cenazesi Zincirlikavak’ta ki evinden alınarak Karaçulha Mezarlığı’na defnedildi.

Eroğlu, 2024 Belediye Başkan adayı

Fethiye’yi ve ülkemizi Amerika’da temsil eden Fethiye doğumlu Salih Eroğlu, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Fethiye Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Nazım Hikmet 120’nci doğum gününde Menteşe’de anıldı

Dünya Şairi Nazım Hikmet 120’inci doğum yıldönümünde Menteşe’de anıldı. 

Nazım Hikmet, doğum gününde de unutulmuyor

Hayatının büyük bölümünü sürgünde ya da hapiste geçiren, şiirleri elliden fazla dile çevrilen ve ödüller alan büyük şair Nazım Hikmet, 120’inci doğum yıldönümünde Bodrum'da anılıyor.

Doğuma hazırlık kursunda yüz yüze eğitimler başladı

Menteşe Belediyesi’nin “Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik” sloganıyla hayata geçirdiği Gebe Okulunda, doğuma hazırlık kursu eğitimleri yüz yüze olarak başladı.