Dikmen Haberleri

Dikmen Haberleri

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikmen, “İnsan Odaklı Projeler Hazırladık”

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına andımız ile başladılar 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber ve Müjgan Dikmen ile birlikte seçim çalışmalarına Marmaris’te; Andımız ile başladılar. 

Zafer Partisinden, Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

Dikmen Esnafların Sorunlarını Dinledi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta kurulan Esenköy Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler. 

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletvekili Adayı Dikmen’den STK Ziyaretleri

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

Zafer Partisinden SED Medya’ya ziyaret 

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Zafer Partisi Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye ilçe yöneticileri SED Medya’ya ziyarette bulundu.

“YATAĞAN TERMİK SANTRALİ BİR HALK SAĞLIĞI SORUNUDUR.”

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Mehmet Dikmen, uzun yıllar bölgenin en önemli sorunlarından biri olan ve özelleştirilmesi son derece yanlış bulunan Yatağan Termik Santrali ile ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu: