Depremzede Haberleri

Depremzede Haberleri

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Manken Wilma Elles İlgi Odağı Oldu

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Depremzede Çocuklara Bisiklet Morali

Muğla Karya Bisiklet Kulübünce Depremden etkilenen çocuk ve gençlere Bisiklet armağan ediliyor.

Arsuz Dostluk Kenti Yenilendi

06 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ilde hissedilen deprem sonrası Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti, depremzede vatandaşlara hizmetlerine devam ediyor

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Kaymakam Karaman, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklanan depremzedeler ile bir araya geldi.

Depremzedeler nerede oy kullanacak?

Depremzedelerin nasıl oy kullanacağı yaklaşan seçim dönemi öncesinde merak edilmeye başlandı.

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Depremzedeler İle Bayramlaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de yaşayan depremzedeler ile bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Atmaca,depremzedelerle geleneksel oyunlar izledi

Fethiye İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda misafir edilen, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile birlikte geleneksel oyunlardan Meddah ve Karagöz Hacivat oyununu izledi.

Depremzede çift, gelirini bu işten sağlıyor

Salı pazarında tezgâh kurarak Adıyaman’ın yöresel lezzetlerini Fethiye halkına sunan depremzede çift, yaşamını bu işle sürdürüyor.

Fethiye esnaflarından depremzedelere iftar yemeği

Fethiye esnafları tarafından depremzedelere iftar yemeği programı düzenlendi.

DOSTLUK KENTİNDE ÇOCUKLARA ETKİNLİKLER

Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde depremzede vatandaşların ihtiyacına yönelik çalışmalar yürüten Bodrum Belediyesi, çocuklara özel etkinliklerini de sürdürüyor.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

KAYMAKAM KARAMAN DEPREMZEDELER İLE İFTAR YAPTI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Misafirhanesi’nde misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile bir araya geldi.

KAYMAKAM KARAMAN, İLK İFTAR YEMEĞİNDE DEPREMZEDELER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaymakam Karaman Ramazan’ın ilk iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.

IŞIKLAR DEPREMZEDELER İÇİN KAPATILACAK

2007 yılından itibaren her yıl uygulanan, iklim krizi ve doğa kayıplarına dikkat çekmek için yapılan Dünya Saati uygulaması bu yıl Türkiye’de yaşanan asrın felaketi olan deprem için yapılacak. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bulunan depremzede çocukları ve aileleri ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE “ALİ RIZA BAŞARIR RESİM SERGİSİ” GÖZ KAMAŞTIRDI

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

CHP’NİN ORTACA’DAKİ DEPREMZEDELERE YARDIMLARI SÜRÜYOR

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Kahramanmaraş depremi sonrasında, Ortaca ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla birlikte yardımda bulunduklarını ve deprem nedeniyle Ortaca’ya taşınan depremzedelerle dayanışma içinde olduklarını vurguladı

ÇOCUKLAR “ÇOCUK ŞENLİĞİNDE” BULUŞTU

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

DEPREMZEDELERE FETHİYESPOR MORALİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor.Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

DEPREMZEDE KÖPEKLER TEDAVİ EDİLİYOR

Seydikemer Belediyesi, Hatay’da ciddi bir yıkıma neden olan depremden kurtulan 11 köpeğe sahip çıkarak, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocuklarımızın renkli bir gün geçirmelerini sağlamak için 19 Mart Pazar günü Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında, “Oyuncağını Al Gel” sloganıyla toplanacak oyuncaklar deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilecek.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

FETHİYESPOR TARAFTARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Fethiyespor taraftarı feci depremden etkilenen depremzede çocukları unutmayarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Fethiye Şehir Stadı’nda maç başlarken bütün oyuncaklar alkışlar arasında sahaya atıldı. Sahaya atılan oyuncakları futbolcular görevliler yardımıyla topladı. Peluş oyuncaklar daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

TARAFTARLAR BU KEZ DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Milas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye bünyesinde görev yapan tüm kadın personele çiçek dağıtarak günleri kutlanırken, Milas’a gelen depremzede kadınlara da ziyarette bulunuldu.