Depremzede Cocuklar Haberleri

Depremzede Cocuklar Haberleri

Manken Wilma Elles İlgi Odağı Oldu

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

Depremzede Çocuklara Bisiklet Morali

Muğla Karya Bisiklet Kulübünce Depremden etkilenen çocuk ve gençlere Bisiklet armağan ediliyor.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bulunan depremzede çocukları ve aileleri ziyaret etti.

ÇOCUKLAR “ÇOCUK ŞENLİĞİNDE” BULUŞTU

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocuklarımızın renkli bir gün geçirmelerini sağlamak için 19 Mart Pazar günü Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında, “Oyuncağını Al Gel” sloganıyla toplanacak oyuncaklar deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilecek.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

FETHİYESPOR TARAFTARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Fethiyespor taraftarı feci depremden etkilenen depremzede çocukları unutmayarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Fethiye Şehir Stadı’nda maç başlarken bütün oyuncaklar alkışlar arasında sahaya atıldı. Sahaya atılan oyuncakları futbolcular görevliler yardımıyla topladı. Peluş oyuncaklar daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

DATÇA BELEDİYE’SİNDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA DESTEK

Datça Belediyesi, deprem bölgesinden ilçeye gelen afetzede çocuklar için hafta sonunda bir etkinlik düzenledi

JANDARMA’DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, afet bölgesinden Muğla’nın 13 ilçesinde konaklayan depremzede aileler için moral ve motivasyon etkinlikleri sürüyor.

FETHİYE, İSKENDERUN’DAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI 

Fethiye Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı) gönüllülerinin aracılığı ile kente gönderilen oyuncaklar,  İskenderun’a geçici görevlendirilme ile giden Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile depremzede çocuklara ulaştırıldı

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İLE EĞLENDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’nda eğlence düzenledi. Düzenlenen programda minikler, gönüllerince eğlendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fethiye'ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan çocuk parkında, minik misafirler gönüllerince eğlenerek günü değerlendiriyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR PALYAÇO EŞLİĞİNDE EĞLENDİ

Fethiye’ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan parkta, minik misafirler palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE ŞARKI SÖYLEDİ

Depremzede çocuklar gönüllü öğretmenler eşliğinde Fethiye KYK Yurdu’nda açılan sınıfta şarkı söyleyerek keyifli vakit geçirdiler.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN PARKI

Hatay ve Osmaniye'den gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde minik misafirler için park kuruldu. 

DEPREMİN YARALARI SARILIYOR

Hatay ve Osmaniye'den gelen depremzede çocuklar, Fethiye’de konaklama merkezlerinde oluşturulan sınıflarda öğretmenler tarafından psikososyal destek çalışmalarının yanı sıra sanat atölyelerinde de etkinlikler yapılıyor.