Demokrat Haberleri

Demokrat Haberleri

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aday Adayı Yücel ziyaretlere devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, seçim çalışmaları kapsamında Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

“Türkiye Yüzyılına yakışır bir toplu sözleşme olacağına inanıyorum”

Başkanı Özcan Çiçek ve yönetimi Toplu Sözleşme teklifi hakkında açıklamalarda bulundu. Memur-Sen Muğla İl Başkanı Özcan Çiçek, kamu görevlilerin 2024-2025 yıllarını kapsayacak olan mali, sosyal ve özlük hakları ile çalışma şartlarını düzenleyecek; anayasal ve demokratik haklarını müzakereye açacak 7. Dönem Toplu Sözleşme tekliflerini kamuoyu ile paylaştı.

Tavlı’nın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın her biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Büyük İşçi Direnişi 53. yılında

Türkiye işçi sınıfı tarihinin en büyük işçi direnişi olan 15-16 Haziran direnişinin 53. Yılında açıklama yapan,  DİSK Genel iş Muğla 2 Nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “15-16 Haziran 1970’de büyük bir direnişle haklarına, geleceklerine ve demokratik talep ve tercihlerine ipotek konmak istenen işçilerin mücadelesi, o onurlu geçmişle bugün de sürüyor, bundan sonra da sürecektir” dedi

Gültekin Uysal Ula’da Konuştu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Ula’da vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mustafa Toklu: “28 Mayıs bu ülkenin kurtuluşudur”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Karaca, “Oyumuzu 60’lara 65’lere Yükselmek istiyoruz.”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

Gültekin Uysal Fethiye’de Konuştu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye’de Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. 

DEMOKRAT PARTİ’DE ROZET TAKIM TÖRENİ 

Demokrat Parti Fethiye İlçe binasında, DP Muğla Milletvekili aday adayı Erdal Eroğlu’nun katılımıyla rozet takım töreni yapıldı.

DEMOKRAT PARTİ’DEN, İYİ PARTİ SAFLARINA KATILDI

Uzun yıllar Demokrat Parti saflarında yer alan Mehmet Kuru, İyi Parti’ye katıldı. Kuru’ya rozetini İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları takdim etti.

YENİ İL BAŞKANI AYTEN ARSLAN OLDU

DP (Demokrat Parti) Muğla İl Başkanı Ayten Arslan oldu

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI EROĞLU İSTİFA ETTİ

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 

KANDÖNMEZ, “KILIÇDAROĞLU’NUN 13. CUMHURBAŞKANI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”

DP (Demokrat Parti) Fethiye İl Başkanı Erdal Eroğlu ve DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez önderliğindeki bir heyet, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimini ziyaret etti

DP VE İYİ PARTİ BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye DP (Demokrat Parti Başkanı) Osman Kandönmez liderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları'na ziyarette bulundu

DP’NİN FETHİYE’DEKİ ÜYE SAYISI ARTIYOR 

DP (Demokrat Parti) Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, ilçe binasına yaptığı ziyarette, partiye yeni üye olanlara rozetlerini takdim etti. 

EROĞLU’DAN ADAYLIK SİNYALİ 

DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Mart Cuma günü yapılması planlanan seçim tarihi açıklamasının ardından, adaylık çalışmalarına başlayacağını ve ay sonunda netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

DP GENEL BAŞKANI UYSAL, FETHİYE PROGRAMI’NA KONUK OLDU

Seda Köktener ve Arzu Sipahi'nin hazırlayıp sunduğu Fethiye programının özel röportaj konuğu Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal oldu.

VEKİL ENGİNYURT, FETHİYE PROGRAMINDA KONUŞTU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye programında Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorularını yanıtladı.

DP LİDERİ UYSAL, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve parti yönetim kadrolarıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

İLÇE TEŞKİLATI DUALARLA AÇILDI

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu program, ilçe binasının önünde gerçekleştirildi.

GENEL BAŞKAN UYSAL GELİYOR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yarın Fethiye'ye gelecek. 

DEMOKRAT PARTİ’DEN BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimi tarafından Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’ya ziyaret düzenlendi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN KULAÇ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, hukuk ve adaletin tekrar geleceğini belirtti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, ziyaretten büyük keyif aldığını belirtti.

BAŞKAN EROĞLU’DAN, BAŞKAN KANSIZ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu yönetimi ile birlikte Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız’ı ziyaret etti. 

BAŞKAN EROĞLU’DAN ZABITA MÜDÜRÜ BAĞLAN’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, ''ZABITA HAFTASI'' dolayısıyla Fethiye Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı ziyaret etti.

İL OLMA HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları siyasi parti başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk.

UYSAL, “KİBİR YORGUNLUĞU İÇİNDELER”

28 Temmuz’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dikkatleri üzerine çekti. Açlık sınırına da değinen Genel Başkan Uysal, “Bugün milyonlarca insanımız açlıkla imtihan edilir hale gelmiş. Biz insanlarımızın açlık sınırını biliyoruz ama bu gözü doymazların tokluk sınırını bilmiyoruz. İktidar olmadan önce bir lokma diyenler bugün şan şatafattan bahsediyorlar” şeklinde konuştu.