Demir Haberleri

Demir Haberleri

Özdemir Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Akdenizli, Özel Öğrencilerle Boya Yapıp Oyunlar Oynadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kökten, Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Başkan Uzundemir’in Seçim Ofisi Açıldı

Cumhur İttifakı’nın Ortaca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alim Uzundemir’in seçim ofisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Başkan Adayı Saatcı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Jeff Bezos’un Yatı Fethiye’ye Demir Attı

Dünyanın en zengin iş insanlarından olan Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un mega yatı "Flying Fox" Fethiye'ye demir attı.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Özdemir, “2024’ü çok güzel bir sezon olarak bekliyoruz”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Özdemir, Başkan Adaylarına Sorular Yöneltti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde başkan adaylarına sorular yöneltti.

Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Avukat Demir, “İddialar Asılsızdır”

Fethiye eğlence dünyasının sevilen seslerinden ve işletmecilerinden birisi olan Pasha Haktan bir süredir tutuklu olarak Eşen Cezaevi’nde bulunuyor. Son günlerde Haktan’ın cezaevinde intihar ettiğine yönelik iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkan seçildi

Muğla Fenerbahçeliler Derneği’nin olağan genel kurulu Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Aday Adayı Demir, “Bu Şahsı Gördüğümde Adeta Midem Bulanıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

İyi Parti Aday Adayı Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

Tüp Fiyatına Okkalı Zam

Doğal gaz alt yapısı bulunmayan alanların demirbaşlarından olan tüpler, 2024 yılı zamları ile gündeme geldi. Yetkili isim, yeni dönem itibari ile tüp fiyatlarına zam yapıldığını bildirdi. Peki, ev tüpü kaç TL oldu?

Aday Adayı Demirel Üretici Pazarını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında her Cuma günü kurulan üretici pazarını ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel’den, Fetav’a Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında kısa adı FETAV olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı’nı ziyaret etti.

MHP’de 2 ilçe Belediye Başkan Adayı Açıklandı

MHP, yerel seçimlere ilişkin 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçe olmak üzere 55 adayın daha ismini açıkladı.

Aday Adayı Demirel'den Altı Nokta Körler Derneği'ne ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Demirel’den Şube Temsilciliğine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel’den, THK Şubesine Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Dönefis 2 Açıldı

Fethiye'de geçtiğimiz sene faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin 2. şubesi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı katıldı. Aynı zamanda açılışta bulunan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz, kendiyle özdeşleşmiş hale gelen dansıyla ilgi odası oldu.

Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e Sunuldu

MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.

Aday Adayı Demirel’ , ADD Fethiye şubesini Ziyaret etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Denizatı Restaurant’ta Yılbaşı Coşkusu

Fethiye Sahil Bandı’nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant, bu yılbaşında da vatandaşların tercihi oldu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir yılbaşı gecesine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

Aday Adayı Demirel ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.