Dağıttı Haberleri

Dağıttı Haberleri

Büyükşehir 19 Milyon Yerel Tohum Dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yerel Tohum Merkeziyle Cumhuriyet’in 100.yılında 1 Milyon yerel tohum dağıtırken 2016 yılından bu yana ise toplamda 19 Milyon yerel tohumun toprakla buluşmasını sağladı.

Başkan Akdenizli Kadınlara Karanfil Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediye hizmet binasında çalışan kadın personel çarşı caddesindeki kadın esnaflara ve Cuma Pazarındaki kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Muhtar Adayı Kaya Kaya’dan Kadınlara Keşkek İkramı

Ölüdeniz muhtar adayı Kaya Kaya, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel, Fethiye Ölüdeniz mahallesinde keşkek dağıttı.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Fethiye Belediyesi Mübarek Miraç Kandili Nedeniyle lokma dağıttı

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Başkan Gürün; “Dağıttığımız fidanlarla Muğla’mızın ürün çeşitliliğine katkı sağladık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

Fethiye Polisi Halkı Bilinçlendirdi

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halkı bilinçlendirmek amacıyla hırsızlığa karşı önlem temalı broşürler dağıttı.

Kaymakam Karaman, Yeni Camide Aşure Dağıttı 

Fethiye Yeni Cami'de muharrem ayı dolayısıyla cemaate aşure ikramında bulunuldu. 

Fethiye Belediyesi aşure dağıttı

Fethiye Belediyesi’nin aşevinde yapılan aşure, belediye hizmet binası önünde vatandaşlara ikram edildi.

Başkan Akdenizli Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Pazar Yerinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Turizm Merkezlerine Yangın Uyarısı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 9 günlük bayram tatili ve yaz sezonunun başlamasıyla birlikte il genelinde çıkabilecek orman yangınlarına karşı yerli ve yabancı turistlere Türkçe, İngilizce bilgilendirme broşürü dağıttı.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

Aday, 'Ramazan Bayramımızı Buruk Kutluyoruz'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Bu yolda sana çok güveniyoruz diye yola çıkıp, hediye dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından Ramazan Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde “Bu yolda sana çok güveniyoruz mottosu” ile ilçeye gelen araç sürücülerinin bayramını kutlayarak kurallar konusunda uyarılarda bulunup çocuklara hediyeler dağıttı.

MİLAS BELEDİYESİ İLK İFTAR SOFRASINDA 4 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Ramazan ayı dolayısıyla Milas Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin ilki, Belediye Ek Hizmet Binası arka bahçesinde gerçekleştirildi. İftara katılanlarla buluşan Başkan Tokat, yemek dağıttı, katılan vatandaşlarla sohbet etti.

8 MART’TA KADIN SÜRÜCÜLER UNUTULMADI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı

ÖĞRENCİLERE FETHİYE TARHANASI DAĞITTILAR

Muğla merkezde bulunan ve dört yıldır faaliyetlerini sürdüren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, merkez kampüste öğrencilerin sınav haftasına girmesi nedeniyle C kapısı önünde “Fethiye Tarhanası” dağıtımı yaptı.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNE FOSFORLU YELEK DAĞITTILAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Kızılay Fethiye Şubesi Barbunn Restoran önünde bir etkinlik düzenledi.

SEYDİKEMER’DE KEDİ VE KÖPEKLERE MAMA DAĞITILDI

Seydikemer Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla ilçe merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kedi ve köpek maması dağıttı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı Öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

İlkokula akıl ve zekâ oyunları odası

Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu’na çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak adına Akıl Ve Zekâ Oyunları Odası açıldı. Açılışı Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu yaptı. Balcıoğlu oyun odasını yerinde inceleyerek okul dışarısında bulunan lokma dökümünde misafirlere ve vatandaşlara lokma dağıttı.

CHP’den ücretsiz kömür yardımı 

Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Teşkilatı maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. CHP Fethiye İlçe Teşkilatı son olarak ihtiyacı olan vatandaşa 600 torba kömür dağıttı.

Fethiye Belediyesi eczanelere “Atık İlaç Toplama Kutusu” dağıttı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Sıfır Atık Projesi” kapsamında atık ilaçların kaynağında ayrı toplanarak bertaraf edilmesi için ilçedeki tüm eczanelere ve sağlık merkezlerine “Atık İlaç Toplama Kutusu” temin ederek, çevreye ve topluma zarar veren tarihi geçmiş ilaçların doğru şekilde imha edilebilmesi için kutuların dağıtımına başladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da ilk dağıtımda yer aldı.

Başkan Gümüş’ten Öğrencilere “İkametinizi Menteşe’ye Alın” Çağrısı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere “İkametlerinizi Menteşe’ye Alın” çağrısında bulundu. Başkan Gümüş bu kapsamda Kötekli mahallesinde öğrencilere ve işletme sahiplerine ikametgâh değişikliği ile ilgili bilgilendirici broşür dağıttı.

Seydikemer kırmızı beyaza büründü

Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Hayvanları Koruma Gününde farkındalık için mama dağıttılar

Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu ile Liberty Fabay Hotel 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde farkındalık oluşturmak için sokak hayvanlarını beslediler. Haypet Yöneticisi Selda Korhan, “Can dostlarımızın hayatına dokunmak dünyada ki en büyük mutluluk” dedi.

Menteşe’de Hasat Şenliği

Menteşe Belediyesi kendi arazilerinde yetiştirdiği 6 ton buğdayı hasat şenliğinde yerel üreticilere dağıttı. Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde yapılan hasat şenliği buğday dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İl ve İlçe Başkanları, meclis üyeleri, yerel üreticiler ile vatandaşlar katıldı.