Dağıtım Haberleri

Dağıtım Haberleri

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Sıkmadık El Çalınmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

Başkan Akdenizli, 6 Şubat Depremlerinde Vefat Edenler İçin Lokma Hayrında Bulundu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Asrın felaketinin 1. Yılı dolayısıyla lokma dağıtımı yaptı.

Üreticilere Meyve Fidanı Dağıtımı yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeleri kapsamında Meyve Fidanı dağıtım töreni düzenledi.

Büyükşehir Meyve Fidanı desteğine başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarımsal desteklemeler kapsamında 53 bin adet meyve fidanın dağıtımına başlıyor. Desteklemeler 2 ile 10 dekar arası araziler için yapılacak. Bütün çiftçiler bu desteklemeden doğrudan faydalanabilecek.

Büyükşehir 1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezinde ürettiği 1 Milyon yerel tohumun dağıtımına başladı.

Büyükşehir 1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi Cumhuriyet’in 100.yılında 1 Milyon yerel tohum dağıtımına başlıyor.

Büyükşehir Araç Filosuna 109 Yeni Araç Ekliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 297 Milyon 367 Bin TL yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 109 araç daha ekledi.

Başkan Gürün; “Dağıttığımız fidanlarla Muğla’mızın ürün çeşitliliğine katkı sağladık”

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek sağlamak ve tarımsal üretimi arttırmak için il genelinde bugüne kadar 151 bin 780 meyve fidanı dağıtımı yaptı.

Belediyeden esnafa mor bolan dağıtımı

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde, Milas Cumartesi Pazar Yeri ve Selimiye Pazar Yeri’nde stant kurarak vatandaşları “6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında bilgilendirdi.

Büyükşehir'den Yangın Tankeri Dağıtımı Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale edilmesi amacıyla yangın tankeri dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milas Korucuk’a 3 tonluk yangına ilk müdahale tankeri teslim edildi.

6 Bin 334 Ton Su Ulaştırıldı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi hanelere su desteğinin yansıra su deposu dağıtımına da başlandı

Belediyenin Yetiştirdiği Fideler Üreticiyle Buluştu

“Tarımsal Hibe Programı” kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından yetiştirilen 120 bin fidenin dağıtımı yapıldı.

Seydikemer Belediyesi'nden Sevgi Dolu Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

“World Disco Soup Karışık Çorba Günü” etkinliği yapıldı

Slow Food Birliği Fethiye Topluluğu, her yıl 29 Nisan tarihinde kutlanan World Disco Soup Karışık Çorba günü etkinliğinde bir araya geldi. Bahriye Üçok Parkında toplanan grup, gıda israfına karşı bir farkındalık oluşturmak için 7’den 70’ye herkese çorba dağıtımını yaptı.  

BAŞKAN AKDENİZLİ, “RAMAZAN AYI, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA AYIDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ramazan Ayı'nın manevi cennetinde, Seydikemer ilçesindeki ihtiyacı sahibi ailelere ve gıda yardım paketlerini kendi elleriyle dağıtımını yapıyor.

ÜRETİM VE ÜRETİCİ DESTEKLENİYOR

Milas Belediyesi, tarımsal alanda yaptığı desteklemeler kapsamında yüzde 50 hibeli zeytin, incir, mandalina, portakal, erik, badem, ceviz, kiraz fidanı dağıtımı gerçekleştirdi.

MÜFÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrencilere 142 adet hırka dağıtımı yapıldı.

 MUĞLA, DEPREM İÇİN TEK YÜREK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi için vatandaşların yardımları ile toplanan malzemelerin dağıtımı Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Malatya ve Mersin’in ilçelerinde devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi 168 personel 54 araçla depremle mücadeleyi sürdürüyor.  

ÜRETİCİLERE, İNCİR YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere Fethiye ve Seydikemer’in tarımsal ürünlerinin ön plana çıkması için çalışmalarına devam ediyor. FTSO tarafından Aydın İncir Araştırma Enstitüsü’nde yetişen 2500 Fethiye Kaya inciri fidanının dağıtımının ardından çevrimiçi ‘İncir Yetiştiriciliği’ eğitimi verildi.

ÖĞRENCİLERE FETHİYE TARHANASI DAĞITTILAR

Muğla merkezde bulunan ve dört yıldır faaliyetlerini sürdüren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, merkez kampüste öğrencilerin sınav haftasına girmesi nedeniyle C kapısı önünde “Fethiye Tarhanası” dağıtımı yaptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE REFLEKTİF YELEK DAĞITILDI

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde motorsiklet sürücülerine ‘Trafik işaret ve kurallarına uy, sevdiklerinle uzun yaşa’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz ‘reflektörlü yelek’ dağıtımı gerçekleştirildi.

KARACA, ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADM Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından altyapısı tamamlanan Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Cadde üzerindeki esnafların sorunlarını dinleyen Karaca, en kısa sürede üstyapının biteceğini ifade etti.

KURULUŞUN 53. YILINI KUTLADILAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. yıl dönümü kutladılar. Bu kapsamda programda, çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile yapıldı. 

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN KABİR ZİYARETLERİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ilk olarak kabir ziyaretleri düzenlenirken program çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile devam edecek. 

ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fethiye Belediyesi ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde elektrik hatlarının yer altına alınması, enerji güçlendirme çalışması yapılmasının ardından; Fethiye Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı.

EMNİYETTEN MAMA DAĞITIMI

4 Ekim hayvanları koruma günü kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kedi ve köpek maması dağıtımı yapıldı.

AK PARTİ’DEN LOKMA İKRAMI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasında lokma dağıtımı yapıldı. Pograma Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’da katıldı.

KARAÇULHA’DA TAPU DAĞITIM TÖRENİ VE HALK KONSERİ YAPILACAK

Fethiye’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Karaçulha’da yaşayan vatandaşlar Cuma gününü heyecanla bekliyorlar. Bir yandan, geçen sezon Muğla 1. Amatör Küme play-off müsabakalarında Marmaris Belediyespor'u yenerek Muğla Süper Amatör Lig'e yükselen Karaçulhaspor 2022 – 2023 sezonunun açılışını yaparken, bir yandan da bölge sakinleri yıllardır bekledikleri tapularına kavuşacaklar. Karaçulhaspor’un köklü bir kulüp olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak tüm Karaçulha ve Fethiye halkını konsere davet ettiler. 

ADM’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

YALÇIN MERKEZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI ADM Elektrik Dağıtım şirketi genel müdürlüğü kararnamesi ile ADM Fethiye Müdürü Fatih Yalçın Muğla Merkez Bölge müdürlüğüne atandı. Fatih Yalçın’ın 15 Ağustos Pazartesi günü göreve başladığı öğrenildi.