Cumhurbaşkan Haberleri

Cumhurbaşkan Haberleri

Akdenizli, Kısa Sürede “Gönüllerin Başkanı” Oldu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Fethiye Denizlerini Balon Balığı İstila Mı Etti? Balıkçılar Balon Balıklarını Avlayacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde resmi gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda Akdeniz’deki balon balığını avlayanlara verilen destek ödeneği attırılmıştı. Akdeniz’deki balon balığı istilasının önüne geçmek için alınan karar, Fethiyeli balıkçıları harekete geçirdi.

Başkan Akdenizli, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Başkan Akdenizli, Memleketi Seydikemer’de Davul Zurnayla Karşılandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Resmen Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Aydın Ayaydın olduğunu açıkladı.

Borucu, ‘Hep zararına satıyoruz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına emeklilere özel 5000 TL ikramiye dağıtılacağını açıklamıştı. ÇKS kaydı olan emekli çiftçilerin bu ikramiyeden yararlanamayacağı belirtilmişti. Fethiye Cuma Pazarı esnafı çiftçi Mehmet Borucu, kendisinin de birçok çiftçi gibi yaşadığı bu mağduriyet hakkında açıklamalarda bulundu. 

Basın Emekçileri Platformu’ndan Müdür Uzun’a Ziyaret

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

3 günlük milli yas Solo Türk Gösteri Uçuşları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edilmesinin ardından Türkiye'de birçok etkinlik iptal edildi.

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' ndan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı öncesi emeklerinden dolayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Fethiye-Marmaris Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı sporcuların start almasıyla başladı.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Yiğit, “Dünya’nın en büyük organizasyonlarından biri”

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Fethiye tanıtımı için çok önemli olduğunu belirtti.

Bu atlayış çok beğenildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Babadağ Yarışı Devam Ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye – Babadağ etabı için yarışı devam ediyor. 

Başkan Karaca, “Elimizden Gelen Tüm Desteği Vereceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Kaymakam Ertaş, “Fethiye’nin tanıtımı açısından harika bir organizasyon”

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Vali Akbıyık, “Muğla’mız için çok önemli bir organizasyon”

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Salı pazarı Pazartesi günü kurulacak

10-11 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Fethiye Etabı nedeniyle Salı Pazarı 9 Ekim 2023 Pazartesi günü kurulacaktır.

Trafiğe Kapatılacak Güzergahlar Açıklandı

Bu yıl 58’incisi yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bazı etaplarının Fethiye’de gerçekleştirileceği bildirildi. 

Yılmaz'dan emekli maaşı ve enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Enflasyonda bir süre sonra geçici yükseliş yönünü düşüşe bırakacaktır" dedi. Emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeyle ilgili konuşan Yılmaz, "Emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici bir yaklaşımımız olacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

OPUS Müzik Festivali Kalpleri Fethetti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile düzenlenen 2.OPUS Müzik Festivali, Bodrum'un büyüleyici atmosferinde unutulmaz anlar yaşattı.

Fethiye Kaymakamı Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla, Fethiye Kaymakamlığı’na İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş atandı.

Seydikemer'de Stajyer Öğrenciler Belgelerini Aldı

Cumhurbaşkanlığınca hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri takdim edildi.