Coşkun Haberleri

Coşkun Haberleri

Fethiye Edebiyat Gurubu Yazarları, Okurlar İle Buluşuyor

Fethiye Edebiyat Grubu 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 10:00- 19:00 saatleri arasında düzenlediği Kitap İmza Günü' nde yazarlarını okurla buluşturuyor.

Çocuklar Filistin’e Yardım İçin Bir Araya Geldi

Fethiye’de bir grup çocuk Filistin’e yardım için Beşkaza Meydan’ında kahve satışı yaptılar.

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

YAZAR KARABULUT, ÖZBEKİSTAN YOLUNDA

Çoğunluğu Fethiye' den olmak üzere 11 şair ve yazar Özbekistan' da söyleşi ve imza günü yapmak, soydaş okurlarla buluşmak üzere Taşkent' e gidiyor.

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

MUĞLA İDMAN YURDU MASTERLAR'DAN MUĞLASPOR'A ZİYARET

Muğla İdman Yurdu Masterlar takımı sporcuları Coşkun Gökçe, Ertan Temel, Mehmet Kaya, İsmail İnce ve Ferruh Eyüpoğlu, Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

MARMARİSLİ MİNİKLERE KİTAP OKUMA MADALYASI

Marmaris Şehit Ahmet Benler İlkokulu 1/E sınıfı öğrencilerinin tamamı; okuma yazmayı öğrendikten sonra okudukları kitap sayfasına göre, öğretmenleri Ayten Coşkun tarafından madalya ile ödüllendirildiler.

“Üretim maliyetleri çok yüksek”

Coşkunlar Manav işletmeciliğini yapan Ramazan Coşkun güncel meyve sebze fiyatlarından bahsederek pazar ve manav fiyatlarını değerlendirdi. Coşkun,’’ Bugün ki hayat şartlarına göre fiyatlar normal’’ dedi.

Cam üfleme sanatında 50 yıl

Cam üfleme sanatçısı Coşkun Keskin yarım asırdan bu yana cam üfleme sanatını yaşatmaya çalışıyor. Fethiye’de 20 yıldır sanatını yaşatarak geniş kitlelere ulaşan sanatçı Keskin “Fethiye’nin Çiçeği” olarak tanınıyor.

Vatan Partili Coşkun ‘Muhalefet HDP’nin PKK’yla bağını perdeliyor’

Vatan Partisi Muğla İl Başkanlığı Örgütlenme Üyesi Yağız Coşkun, partisinin Fethiye İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında, Kürt sorununun TBMM’de çözülmesi fikrinin, terör örgütü PKK’yı kurtarmak için olduğunu söyledi.

Fethiye Edebiyat Grubu kardeş ülke Azerbeycan’da

Fethiye Edebiyat Grubu ve edebiyatseverlerden oluşan 17 şair Azerbaycan Bakü’ye gitti. Okurları ile buluşan Fethiye Edebiyat Grubu üyeleri birçok programa katıldılar.

Şair Xosiyet Rustem Fethiye’de söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi

Özbekistan'ın tanınmış şairlerinden Xosiyet Rüstem Fethiye Edebiyat Grubunun davetlisi olarak söyleşi ve kitap imza için Fethiye' ye geldi. Çalış plajındaki Kerimoğlu Yörük çadırında grup üyeleri ve okurlarla sohbet edip ve günce Yayınları arasında çıkan redaktörlüğünü Coşkun Karabulut, editörlüğünü Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi öğretim üyesi ve şair Prof Dr. Oktay Yivli'nin yaptığı İki Güneş adlı kitabını imzaladı. İmza ve söyleşi töreni Fethihe Edebiyat Grubunun yanı sıra kitap severler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Karabulut Ve Zamanoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye'nin tanınmış simalarından, edebiyatçı ve köşe yazarı Coşkun Karabulut oğlu Ömer Ozan Karabulut, Lale Zamanoğlu ile dünya evine girdi.

Muğla’da araç sayısı bir yılda yüzde 5,1 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu 2021 yılı Mayıs ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini yayımladı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Özer Coşkun tarafından verilen bilgiye göre Muğla’da toplam araç sayısı 539 bin 559’a ulaştı

Üretici Pazarı’nda türkü şöleni 

Fethiye’de 17 günlük tam kapanma öncesinde kurulan Üretici Pazarı’nda, adeta türkü şöleni yaşandı. Fethiye’de bulunan müzisyenlerden oluşan Grup Aşk İçin, yöresel türküleri ile hem vatandaşlara hem de üreticilere tam kapanma süreci başlamadan önce moral verdiler.

İlçe Başkanı Gümüş’ten taziye ziyareti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş beraberinde AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Değirmenci ve İlker Coşkun ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Kore Gazisi Recep Saçlı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

AK Parti’de il yönetiminde Fethiye’den 7, Seydikemer’den 2 isim yer aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresinde tekrar başkanlığa seçilen Kadem Mete’nin yeni yönetim kurulu listesinde Fethiye’den 7, Seydikemer’den ise 2 isim yer aldı. AK Parti Muğla İl Disiplin Kurulu Başkanlığına 2009-2012 yılları arasında Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Fethiye’den Avukat Ramazan Yıldırım’ın getirilmesi bekleniyor.  

Muğla’ya Yurtdışı Göç Yüzde 7,7 Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılı, Uluslararası Göç İstatistiklerini yayımladı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Özer Coşkun tarafından verilen bilgiye göre Muğla’da yurt dışından alınan göç yüzde 7,7 arttı.

Götürdüğü Gibi Geri Getirdi

Muğla'nın Menteşe İlçesi Doğanköy Mahellesi'nde Coşkun A., tapulu arazisinde bulunan konteynerin kiralanan bir vinç ile çalındığını iddia etmişti. Yapılan şikayetin ardından başlatılan çalışmalar neticesinde Z.Z isimli şahıs konteyneri götürdüğü gibi geri getirdi.

Menteşe'de Kiralık Vinçle Konteyner Hırsızlığı İddiası

Muğla'nın Menteşe İlçesi Doğanköy Mahellesi'nde Coşkun A. isimli şahıs, tapulu arazisinde bulunan konteynerin kiralanan bir vinç ile çalındığını iddia etti.