Cinayet Zanlısı Haberleri

Cinayet Zanlısı Haberleri

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

7 yıl hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

 Fethiye’de kasten öldürme ve basit yaralama suçundan 7 yıl 3 ay karara bağlanmış hapis cezası bulunan şahıs Kayaköy’de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kıskançlık cinayeti

Fethiye’de sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Mustafa Cömert’in katil zanlısı tarafından eve yüzleşmek için çağırıldığı ve çıkan tartışma sonucu cinayetin meydana geldiği öne sürüldü. Kıskançlık yüzünden çıktığı ileri sürülen cinayette Azeri kadının hastanedeki yaşam savaşı devam ederken cinayet zanlısı Selim A’nın ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Silahlı Saldırının Faili Aranıyor

Bodrum’da 2 kişiyi uykusunda kafasından vurarak infaz eden cinayet zanlısı havadan, karadan ve denizden aranıyor.

İnfaz, Bodrum'u Kırmızı Alarma Geçirdi

Bodrum'da 2 kişiyi uykusunda kafasından vurarak infaz eden cinayet zanlısı havadan, karadan ve denizden aranıyor. İlçeyi kırmızı alarma geçiren cinayet zanlısı nedeniyle Bodrum'un tüm giriş çıkışları tutuldu.