Çınar Haberleri

Çınar Haberleri

Başkan Akdenizli, 100. yıla özel Millet Bahçesine çınar ağacı dikti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel, Seydikemer Millet Bahçesine çınar ağacı dikti.

Başkan Akdenizli, Cumhuriyetle Yaşıt ve Cumhuriyetin İlanına Tanıklık Eden 113 Yaşındaki Vatandaşları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Yaşlı Çınarlar Doyasıya Eğlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle 100 Yaş Evi sakinleri ile Yaş Alanlar Eğlencesi düzenledi.

Başkan Akdenizli, Asırlık Çınarların Yardımına Koştu

Seydikemer Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her durumda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bu kez 95 yaşındaki Ömer Gökçe ve kız kardeşi Şerife Gökçe’nin yardımına koştu. 

Çınar Grup Fethiye’de hizmete açıldı

Çınar Grup İnşaat, Emlak, Otomotiv ve Sigortacılık alanında hizmet verecek olan Çınar Grup Fethiye’de hizmete açıldı. 

‘ŞEHRİMİN ÇINARLARI’ SERİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINDA

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

Fethiyespor taraftarının yanında

3. lig 3. Grup’ta lider durumda bulunan Fethiyespor  Cumartesi günü Saat 13’de kendi sahasında oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Fethiyespor diğer taraftan da her fırsatta taraftarı ile bir araya gelerek İçel İdmanyurdu maçında destek istiyor.

Bekir Develi Muğla'da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Programı kapsamında Televizyon Sunucusu ve Yazar Bekir Develi, “Fabrika Ayarı” Programıyla dönem başında yeni açılan Muğla Turgutreis Yurdunun Konferans Salonunda gençlerle buluştu.

Engelli Çocukları Sevindirdiler

BY Çınar A.Ş sahibi Meryem ve Hasan Çiçek çifti ve Murat Öner engelliler için sandalye bağışında bulundu. Hayırseverler tarafından bağışlanan sandalyeler Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Marmaris ilk ‘bit pazarı’na hazırlanıyor!

Marmaris’in Hisarönü Köyü Mahallesinde yaşamını sürdüren Fransız Cecile Fransuva’nın girişimiyle kurulacak olan Marmaris’in ilk Bit Pazarı 31 Ekim Pazar günü, Hisarönü köyü Mahallesi Çınaraltı Mevkiinde kurulacak.

Yaşlılara Saygı Projesi ile Bodrum’un çınarları ziyaret ediliyor

Bodrum Belediyesi, yaşlılık konusunda sosyal farkındalığı arttırmak, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak, toplumda yaşlı bireylere ve yaşlılığa karşı yitirilen hassasiyetlere dikkat çekmek için ‘Yaşlılara Saygı Projesi’ başlattı. Proje kapsamında Bodrum’un çınarları ziyaret ediliyor.

6. profesyonel maçına hazırlanıyor 

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü olma unvanını taşıyan Sezer Olpak, 6. profesyonel maçına 5 Haziran tarihinde Almanya’da çıkacak. Sezer Olpak, “6. profesyonel maçımı 5 Haziran’da Almanya’da yapacağım. 8 rauntluk bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazandığım takdirde, Almanya şampiyonu ile 10 rauntluk kemer maçına çıkacağım” dedi. 

'Çınar Ağacı' hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısını yaşatacak

Fethiye Belediyesi ve Muğla Tabip Odası, Covid-19 pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına ağaç dikimi gerçekleştirdi. Fethiye Belediyesi Şehit Fethi Bey Parkı'nda belirlenen noktaya dikilen 'Çınar Ağacı' hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısını yaşatacak.

Boks Eğitim Programı’na Fethiye ev sahipliği yaptı

Glorious AŞ'nin faaliyet programında yer alan eğitim programı, 27-28 Şubat tarihlerinde Fethiye'de gerçekleştirildi. Hakan Çınaroğlu’nun ev sahipliği yaptığı organizasyonda sporculara katılım belgeleri törenle sunuldu. Organizasyon, Fethiye Doğan Budokan Spor Kulübü Başkanı Süleyman Doğan ve Milli Antrenör İbrahim Yıldız eşliğinde yapıldı.

6 boksör altın madalya kazandı 

Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu’nda bulunan boks salonunda gerçekleştirilen il seçmelerine Likya Gençlik ve Spor Kulübü ve Fethiye Boks Okulu; 8 kişi katıldığı turnuvayı 6 altın ve 2 gümüş madalya ile tamamladı. Organizasyonda birinciliği elde eden sporcuların, Türkiye Şampiyonasında yer alacağı belirtildi. 

Fenerbahçe Fethiye’ye ilk defa geliyor 

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 18. haftasında Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. 1907 yılında kurulan, Türk sporunun asırlık çınarlarından Fenerbahçe böylece Fethiye’ye tarihte ilk defa gelmiş olacak.

Atık yarışması sonuçlandı

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü apartman ve site sakinleri atık yağ ve atık pil toplama yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Çınar Sitesi sakinleri atık yağ toplama birincisi olurken, İnci Apartmanı sakinleri de atık pil toplama yarışması birincisi seçildi.

Asırlık Çınar Ağacı

Muğla’nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan turistik Bayır Mahallesi'nin simgesi asırlık çınar ağacı ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Büyükşehir ‘Kırsaldaki Çınarlar’ın İhtiyaçlarını Unutmadı

Evde Bakım Hizmetleri ile ‘Kırsaldaki Çınarlar Projesi’ ile vatandaşların evlerine misafir olan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veriyor.

PTT’den İhtiyaç Sahiplerine Ödemeler Başlıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Muğla Başmüdürü Kenan Çınar, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon aileye 1000’er TL ihtiyaç ödemelerinin 1 Nisan tarihinden itibaren başlayacağını söyledi.

Ata yadigarı fabrikayı müzeye çevirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bayır Mahallesine gelenler, heybetli çınar ağacının dışında müzeye dönüştürülen 110 yıllık zeytinyağı fabrikasını ziyaret ediyor.