Cemal Haberleri

Cemal Haberleri

Vatandaşlar Mültecilerden Şikayetçi

Fethiye’de vatandaşlar, mülteciler konusundaki şikayetlerini çok kez dile getiriyor. Fethiye’de yaşayan vatandaş Cemal Çimen, mülteciler konusundaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Akbuga’dan 1 Mayıs mesajı

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.

KARADENİZLİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye’nin tanınmış ailelerinden ve eski esnaflarından merhum Fethi Karadenizli’nin eşi, Kemal ve Cemal Karadenizli’nin annesi Hacı Hatice Birsen Karadenizli vefat etti. 

VEKİL ENGİNYURT, FETHİYE PROGRAMINDA KONUŞTU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye programında Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorularını yanıtladı.

DP LİDERİ UYSAL, KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve parti yönetim kadrolarıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ENGİNYURT, “6’LI MASADA PKK İLE BİR OLAN YOK”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongre’de seçim tarihini de paylaşan Enginyurt, “14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi” dedi.

TURİZM ENVANTERİ ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ AKADEMİSYENLERİN GÖRÜŞLERİ ALINDI

FTSO Likya Salonu’nda 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü düzenlenen toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkan Danışmanı Mehmet Eskici, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ) Doç Dr. Işıl Arıkan Saltık, Ege Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nilgün Avcı, MSKÜ Araştırma Görevlisi Dr. Cemal Artun, Uygar Turgut, Turizm Envanteri Yürütme Kurulu üyeleri Süleyman Kaya, Naci Dinçer ve Uğur Çaçaron, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu katıldı.

Turizm envanteri çalışmasıyla ilgili akademisyenlerin görüşleri alındı

FTSO Likya Salonu’nda 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü düzenlenen toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkan Danışmanı Mehmet Eskici, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ) Doç Dr. Işıl Arıkan Saltık, Ege Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nilgün Avcı, MSKÜ Araştırma Görevlisi Dr. Cemal Artun, Uygar Turgut, Turizm Envanteri Yürütme Kurulu üyeleri Süleyman Kaya, Naci Dinçer ve Uğur Çaçaron, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu katıldı.

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

PINAR GÜLTEKİN'İN KATİLİNE VERİLEN CEZAYA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verildi. Dünden beri ülke gündemine oturan bu karar Gültekin ailesi ve Türkiye genelinde tepkiyle karşılandı.

FETHİYE’Lİ İMAM DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenlenen, 52 ülke ve 3500 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında Fethiye’de görev yapan İmam-Hatip Cemal Genç Veteran 63 kiloda Dünya şampiyonu, Veteran 63 kiloda Dünya üçüncüsü oldu.

ROTHERY’DEN ENGELLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Liverpool eski Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Dernek Başkanı Cemal Akboğa, Rothery’e teşekkür amaçlı çiçek taktim etti.

TEKERLEKLİ SANDALYE HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga ve Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak'ın işbirliğinde iki tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Bedensel Engelliler Derneği, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanlığı’nı seçilen Cemal Akbuğa ve yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Akbuga ve yönetimi teşekkür ziyaretlerinde

Yapılan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Fethiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga ve yönetimi teşekkür ziyaretlerine başladı.

Akbuga Adaylığını Açıkladı

26 Aralık 2021 Pazar günü yapılacak olan Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıklayan Cemal Akbuga, "İnsanlığa ve engellilere faydalı olacak her şeyin altına imza atacağız" dedi.

Uysal ve Enginyurt’tan hal ziyareti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile beraber Karaçulha Sebze ve Meyve halini ziyaret etti.

Gültekin Uysal Fethiye’de

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Fethiye’ye geldi.Uysal ve Enginyurt Fethiye İstridye Restoran’da akşam yemeği yedi.

DP Başkanı Uysal, Fethiye’ye geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 29 Kasım Pazartesi günü Fethiye’ye gelecek.Uysal Fethiye’de vatandaşlar ile buluşacak.Uysal 28 Kasım Pazar günü İzmir İl Kongresi’ne katıldıktan sonra Fethiye’ye gelecek.

Pınar Gültekin Cinayetinin 6’ncı duruşması yapıldı

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 6’ncı duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Haklarında delilleri yok etme suçundan iddianame hazırlanan Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan da katıldı. Avcı’nın eski eşi Eda Karagün ifadesinde, “Aldatılan taraf benim, mağdurum. 4 buçuk yaşında bir kız çocuğu büyütüyorum. Cemal'in yaptığı suç beni ilgilendirmiyor. Boşandık. Kızımla yeni bir hayata başladık.” dedi. Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı ise, “Allah belasını versin dedim o Cüce Bar’ın, cüce de tanımıştır o kızla dedim.” diye konuştu. Dava 1 Kasım’a ertelendi.

Pınar Gültekin davasının 6. duruşması bugün

Muğla'da Cemal Metin Avcı'nın tarafından öldürülen Pınar Gültekin'in davasının 6'ncı duruşma bugün yapılacak. Dava Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 13.00'te başlayacak.

Pınarın babası; “Kızım ailece yapılan planlı ve programlı bir vahşete kurban gitti”

Katlediliş şekliyle tüyleri ürperten ve Türkiye’yi yasa boğan kadın cinayetlerinden biri olan Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınar’ın katili Cemal Metin Avcı'nın boşandığı eşi Eda (Karagün) Avcı, babası Selim Avcı, annesi Ayten Avcı ve iş ortakları Şükrü Gökhan Orhan'ın suç delillerini yok edip gizlediklerine dair haklarında yeterli şüphe bulunduğuna kanaat getirerek ayrı ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesini talep etti. Pınar’ın babası Sıddık Gültekin, mahkemedeki son gelişmeyi anlattı. Acılı baba, “Bu tüm ailenin içinde olduğu bir cinayet vakasıdır. Kızım ailece yapılan planlı ve programlı bir vahşete kurban gitmiştir.” dedi.

Pınar Gültekin cinayetinde yeni talep

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin davasında başsavcılık, şüphelilerin ayrı ayrı cezalandırılmalarını talep etti.

Katil, Pınar’ın yaşarken yakıldığı iddialarına cevap verdi; 'İlk yardım belgem var, öldüğünü kontrol ettim'

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın yargılanmasına 5. duruşma ile devam edildi. Duruşmada Pınar Gültekin'in ölmeden yakıldığına yönelik iddialara cevap veren Cemal Metin Avcı, "İlk yardım belgem var. Pınar'ın öldüğünü kontrol etmiştim. 15 dakika sonra yok etmek amacıyla bunu yaptım. Çok pişmanım" dedi.

Cemal Şener 2 sezon daha Fethiyespor’da

3.Lig 2. Grupta play-off yarı final karşılaşmasında elenen Fethiyespor, yeni sezon öncesi bazı futbolcuları ile birebir görüşmeler yaparak, iç transfere başlıyor. İlk olarak 2 yıldır Fethiyespor’un başarısı için ter döken orta saha oyuncusu Cemal Şener ile 2 yıllık daha sözleşme imzaladı. Cemal Şener yaptığı açıklamada, “Başkanımız Esat Bakırcı ile konuştuk. Başkanımız Fethiyespor’da kalmamı çok istedi. Kıramayacağımız sözler söyledi. Ben de başkanımızın yanın da oldum. Birlikte başaracağız. Başkanımız ve takımımızla Fethiyespor’u bu sezon direk 2. Lige çıkaracağız” dedi.

Villa cinayetinde tahliye çıkmadı

Fethiye'de villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı Hüsnü Ö.'nün olayda kullanıldığı iddia edilen motosikletin sanığa ait motosiklet ile aynı motosiklet olup olmadığına dair bilirkişi raporu aldırılmasına karar verildi. Tutuklu sanık Hüsnü Ö.’nün tahliye talebi bir kez daha reddedilen duruşmada maktul Cemal Hasan Tayfun Baransel’e ait tabletin Marmaris’te facebook sayfasının güncellendiği iddiası da nazara alınarak adli makamlarca herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorulup bu konuda mahkemenin bildirilmesi istendi.

Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme yaşandı

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme yaşandı. Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Hakimin reddi ve çekilmesi talebinin geri çevrilmesine dair karara" karşı itirazda bulundu.

Fethiyespor gol yağdırdı 6-2

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor, playoff öncesi sezonun son maçını, kendi evinde Atlas Maden Çengelköyspor ile oynadı. Fethiyespor karşılaşmayı Cemal, Hüseyin, Anıl Gir (2) ve Hakan’ın iki golü ile 6-2 mağlup etti. İstanbul temsilcisi ise bu mağlubiyet ile Bölgesel Amatör Lig’e düştü. 

Pınar Gültekin davasında gerginlik

Muğla'da geçtiğimiz yıl Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 4. duruşması Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmada, Avcı'nın eşi Eda Avcı ile boşandığı ortaya çıktı. Cemal Metin Avcı'nın, "Pınar sevgilim değildi. Eskorttu" demesi salonu karıştırdı. Duruşmaya Diyarbakır'dan SEGBİS ile katılan Mehmet Yusuf Özten isimli tanık da, "Pınar'ı korkutmam için bana para teklif ettiler" iddiasında bulundu.

Pınar Gültekin cinayetinde 4. duruşma yarın

Muğla'nın Menteşe İlçesi Karabağlar Yaylası'nda Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin dördüncü duruşması yarın Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.