Bulundular Haberleri

Bulundular Haberleri

FETMOD üyeleri turizm istişaresinde bulundular

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Başkan Karaca’dan Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretinde Gençlere Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu ile Dernek yönetimini Bahriye Üçok Parkı’ndaki Dernek binasında ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ziyaretinde CHP’li bazı Meclis üyeleri de hazır bulundular.

Başkan Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyarette bulundular.

İlçe Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ilçe başkanları, istişare toplantında bir araya gelerek; siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Gaziler Derneği’nden ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

MİTSO Heyeti FTSO'ya ziyarette bulundular

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve berberindeki heyet, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Kaymakam Ertaş’a anlamlı ziyaret

Telmessos Yüzey Araştırma Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sayın İsa Kızgut ve Ekip Üyesi Sayın Gülşen Yeğen Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Kadın ve genç girişimciler bir araya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyesi, kadın girişimciler ve genç girişimciler tanışma toplantısında bir araya gelerek yeni döneme ilişkin değerlendirmede bulundular.

Altı Nokta Körler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a  Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneği’nden Fethiye Kaymakamı İsmail Ertaş’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundular.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gaziler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Fethiye Gaziler Derneği, Fethiye’de göreve başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Soydemir’den Kaymakam Ertaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Soydemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Uysal’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Pazarda Ne Alan Memnun Ne Satan!

Tarımda artan girdi maliyetleri çiftçileri zor durumda bıraktı. Özellikle akaryakıta gelen zamlar, üreticilerin belini büktü. Üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında FRT TV mikrofonlarına konuşan pazarcı esnafı, girdi maliyetleri başta olmak üzere çeşitli açıklamalarda bulundular. 

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

Karaçulhaspor yönetiminden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Karaçulhaspor Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemerspor Kulübü başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı olan B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyarette bulundular. 

Maliyetler arttı! Vatandaş FRT TV’ye konuştu

Tarımda artan girdi maliyetleri çiftçileri zor durumda bıraktı. Özellikle akaryakıta gelen zamlar, üreticilerin belini büktü. Üretici pazarı olarak da bilinen Cuma pazarında FRT TV mikrofonlarına konuşan vatandaşlar alım gücü ve akaryakıt fiyatları başta olmak üzere çeşitli açıklamalarda bulundular.

Gaziler Derneği'ne bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Zafer Partisi Adayları Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

Villa kiralama hakkında istişarede bulundular

Fethiye Turizm Derneği tarafından hazırlanan söyleşilerin ikincisi FETAV’da yapıldı.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İL BAŞKANI EROL’DAN FETHİYE CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Hüseyin Erol ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye’ye gelerek Fethiye CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve İl Başkanı Hüseyin Erol yaklaşan seçimin önemi hakkında açıklamalarda bulundular.

KAYMAKAM KARAMAN FETHİYE'DE İKİZ ÇOCUKLARI OLAN DEPREMZEDE ÇİFTİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, eşi Filiz Karaman ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Gaziantep'ten Fethiye'ye gelen Esra ve Ahmet çiftinin Fethiye'de dünyaya gelen ikiz bebeklerine ziyarette bulundular.

OLASI BİR DEPREME KARŞI AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR

Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisleri Odası Hasar Tespit Saha Koordinasyon Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ile Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi Serhat Karagöz, Fethiye’de olası bir depreme yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

TORUNOĞULLARI’NDAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

ORKA Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Torunoğulları ve Ercan Torunoğulları, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GAZİLERDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve Dernek Yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

ESNAFLARDAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Sahil bandı esnafları, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÇYDD KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye Şube Başkanı Canan İzmir beraberinde ÇYDD’nin burs alan öğrencileriyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

CHP’Lİ VEKİLLER KARACA’YI ZİYARETTE BULUNDU

CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyarette bulundular. Muğla Baro Başkanlığı görevine seçilen Levent Akgün de Karaca’yı ziyaret etti.

ÖĞRETMENLERE BANDOLU KARŞILAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, şube müdürleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete bulundular.