Boksör Kubilay Alcu Haberleri

Boksör Kubilay Alcu Haberleri

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Alcu, gençlere verdiği önemden bahsetti

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, gençlere verdiği önemden bahsederek, “Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…” diyerek açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYON BOKSÖRDEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Şampiyon boksör Kubilay Alcu, Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

KARAYİĞİT, “FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, MÜDÜR DADAŞOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA GİDECEK YOLDA DEV RANDEVU!

Fethiyeli Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğuna katılmak için ringe çıkıyor.

FETHİYELİ BOKSÖR ŞAMPİYON OLDU

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu

Fethiye’de yeni kurulan Arena Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü genel kurulunu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanlığa Taylan Turan getirildi.

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonundan İl Müdürü İlman’a ziyaret

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Milli Boksör Kubilay Alcu, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 63 kg'da Türkiye 2. olan Enes Kubat, Antrenör Sami Sunay, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

Milli Boksör Alcu, Karaca’yı ziyaret etti

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Şampiyon Boksör Alcu’dan, Kaymakam Fırat’a ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Milli Boksör Başarısını Başkan Otgöz İle Paylaştı

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Alcu’ya şampiyonluk konvoyu

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonu!

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonu oldu.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu için ringe çıkacak

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Federasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçmiş, rakibe de 1 buçuk ay zaman verilmişti. Boksör Alcu, 3 Eylül Cuma akşamı Cafer Ağa Spor Salonu’nda Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Unvan maçı için ringe çıkacak.

Altın Kemer Kubilay Alcu’ya Geçti

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Fedarasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçti.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Şampiyonluğu yolunda

Yabancı uyruklu bütün Rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonluğu Ünvan maçına hak kazanan Fethiye'nin Yenilgisiz Na Mağlup Profesyonel Boksörü Kubilay Alcu, 24 Temmuz Cumartesi günü Arnavutluk Tiran'da Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Ünvan maçı için ringe çıkacak.

Milli Boksör Karaca’yı ziyaret etti

Fethiyeli Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Şampiyon Boksör Alcu, Başkan Karayiğit'i ziyaret etti

Fethiyeli profesyonel boksör Kubilay Alcu Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret etti.

Şampiyonlar Karaca’yı ziyaret etti

Kıtalar Arası Altın Kemer Boks Şampiyonu Arda Tamer Avcı ve Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Kubilay Alcu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.