Biraraya Haberleri

Biraraya Haberleri

Alim Karaca, Esenköylülerle Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca, "Nif’teki Oyumuzu Artırmak İstiyoruz"

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Nif’te vatandaşlarla biraraya geldi. Karaca, soğuk havaya rağmen Nif sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

Alim Karaca Çiftlik'ten Seslendi : 10 Bin Farkla Öndeyiz

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Çiftlik mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Karaca: Ölüdeniz Trafiğine Çözüm Projemiz Hazır

31 Mart yerel seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Ölüdeniz’deki paraşüt kaptanları, Ovacık’ta faaliyet gösteren esnaf ve yurttaşlarla biraraya geldi.

Başkan Alim Karaca Muhtarlar İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemdeki belediye başkan adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltıda biraraya geldi.

"BU İLDE GÖREV YAPMAK BÜYÜK ŞANS"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Başkan Akdenizli, vatandaşlarla biraraya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Aday adayı Harun Reşit Yiğit, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Saylak, Arıcılarla Bir Araya Geldi

Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, arıcılar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. 

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa genel sekreterleri ile biraraya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen ‘Genel Sekreterler Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

ENSO INN HOTEL HİZMETE AÇILDI BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTI DA BİRARAYA GELDİ

Fethiye Kayaköy de Enso Inn Hotel ve Enso Garden Restoranı hizmete açılmıştır. Enso, Zen Budizmi felsefesine göre kutsal bir sembol olan, birliktelik ve aydınlanma çemberi, uyumu, kendine güveni, dengeyi ve devamlılığı ifade etmektedir.

FETHİYE GAZİ İLKOKULU 1/B SINIFI YIL SONU ŞENLİĞİ

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.

Fethiyespor’u Meşaleler Ve Çiçeklerle Karşıladılar

Fethiyespor okul ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Fethiye Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Öğrenciler ile biraraya gelen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular; öğrencileri Pazar günü Saat 13:00’de gerçekleşecek Derince maçına davet ettiler.

Babalar gününde iki kuşak biraraya geldi

Fethiye’de “Babalar Günü” nedeni ile Huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar Büyük Samanlık Koyunda bir araya geldi. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı piknikte Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar, Huzurevinde yaşayan yaşlılara “Babalar Günü” hediyesi vererek günlerini kutladılar.

Sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla biraraya geldiler

Muğla’da sağlık turizminin geliştirilmesi ve ilimizin sağlık turizminde de dünya çapında marka şehirler arasında yer alması amacıyla Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde toplantı düzenlendi.

AK Gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çalışmalarını Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda sürdürdü. Buradaki programı esnasında AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından oluşan bir heyet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Başkan Gümüş, kadın çalışanlar ve vatandaşlarla biraraya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı. 

Ortak projeler için biraraya geldiler

İzmir’e bağlı Menderes İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Çıralı ile biraraya geldi

1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (FSMMMO) Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.