Belli Haberleri

Belli Haberleri

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Fethiyespor'un ilk 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fethiye Belediye İşçilerine Zam Oranı Belli Oldu

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye işçilerine ? oranında zam yapıldı.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten "Muhtarlar Masası Kuracağım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Seydikemer’in 2023 Yılı Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Seydikemer’in nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 65 bin 851 oldu.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Karaca “Seçime Hazırız”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, “Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz” dedi.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

En Düşük Maaş Ortalama 27 Bin 47 TL Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 4 bin 108 personelini ilgilendiren maaş zammı belli oldu. Buna göre en düşük maaş 17 bin TL’den 25 bin 997 TL’ye yükseldi. En düşük maaşı alan grup sadece 146 kişiyle sınırlıyken diğer tüm personel 26 bin 784 TL ve üzerinde maaş alacak. 4 ayda bir yapılacak olan 9 ilave tediye ile en düşük maaş ortalama 27 bin 47 TL olacak.

AK Parti'nin Adayları Belli Oluyor Ak Partinin Adaylarını Açıklayacağı Tarih Netleşti

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik gazetecilere aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu, 7 ve 15 Ocak'ta adayların açıklanacağını duyurdu.

Fethiyespor’da ilk ayrılık belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da transfer döneminin açılmasıyla beraber takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı.

CHP’de seçim takvimi belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zekican Balcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık sürecinin Bugün başladığını açıkladı.

Fethiye Ramazan Çatal Yağlı Güreşlerinin kazananı belli oldu

Fethiye’de düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri'nin finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi ve başpehlivan Mustafa Batu oldu.  

Karaçulha Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Sayılı Günler Kaldı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreş tutkunlarını bir araya getiriyor. Güreşlere katılacak başpehlivanlar ise belli olmaya başladı.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor – İskenderunspor Hakemleri Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Hava Oyunları’nın festival programı da belli oldu

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Büyük önem taşıyan maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında bu akşam 19.00'da Denizlispor'u konuk edecek. Fethiyespor adına büyük önem taşıyan karşılaşmayı Serkan Pınar yönetecek.

Kritik maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında 8 Ekim Pazar günü 19.00'da Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Kritik Maçı Vartemel Yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü 19.00’da Menemenspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor – Somaspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta müsabakasında Cumartesi günü 19.00’da Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında bugün 20.00’de Sakaryaspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor’un Iğdır FK karşısında ilk 11’i belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Iğdır FK'ya konuk oluyor. Mücadelenin ilk 11'leri açıklandı.

Motorin ve benzine zam geliyor

Motorine 1,50 TL'lik zam için tarih belli oldu. Zammın 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

MHP İlçe Kongre Tarihleri Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla'da 14. Olağan ilçe kongre takvimi belli oldu. 

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Bodrum FK – Ümraniyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrum FK'nın, Erzurumspor karşısında ilk 11'i belli oldu

Trendyol 1.Lig 2.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, Erzurumspor'u konuk ediyor. Bodrum FK'nın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.

Depremin detayları belli oldu

Ege Denizi Girit Adası açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.