Başladı Haberleri

Başladı Haberleri

Fethiye – Marmaris Etabı start aldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

Dastar Ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Rengarenk Görüntülerle Başladı

13. Yeşilüzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali rengarenk görüntülerle başladı. Festivalde, kuzugöbeği mantarı ve dastar başta olmak üzere, çeşitli konu başlıkları altında bilimsel paneller, bölgenin kültürel değerlerini ön plana çıkaracak sergiler, söyleşiler ve konserler gerçekleştirilecek.

İnternet Medyası İlan Gelirleriyle Daha Güçlü

Basın İlan Kurumu öncülüğünde basın sektöründe yürütülen dijital dönüşüm çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. İnternet haber sitelerinin resmi ilan yayımlama hakkına kavuşması için gerekli olan yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinin ardından internet medyasında gelirler ve istihdam olanakları arttı.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Başkan Akdenizli Mazbatasını Aldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Fethiye’de Oy Verme İşlemi Sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

“Menteşe’de Gençler İşte” Projesinde Mesleki Ve İşbaşı Eğitimleri Tamamlandı

“Youth at Work in Menteşe (Menteşe’de Gençler İşte)” kursiyerleri mesleki ve işbaşı eğitimlerini tamamladı. Eğitimleri tamamlayan kursiyerler Mesleki Yeterlilik Sınavlarına girmeye başladılar.

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Muhammet Kökten’in Girişimleri Sonucunda Çalışmalar Başladı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Menteşe’de (İrap) Projesi Kapsamında Yapı Stoğu Çalışmaları Başladı

Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TUBİTAK tarafından 2019-2020 yıllarında yapılan çalışmalar sayesinde betonarme ve yığma binalar için performans puanlarını hesaplayan ve deprem riskini önceliklendiren çalışma Menteşe ve Muğla için ilk pilot uygulama olarak geliştirildi.

Sanayi esnafına Belediye'den sağlık reviri

Fethiye Belediyesi, sanayi esnafının talepleri üzerine yapımına başladığı Sanayi Sitesi içerisinde yer alan sağlık revirini kullanıma açtı.

Fethiye Sanayisinin Taşınacağı Yer Merak Konusu Oldu! Sanayiciler Memnun Mu?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Fethiye’de Belediye Başkan adayları çalışmaları ve ziyaretleriyle projelerini vatandaşlara anlatmaya başladı.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Altın Haftaya Uykuyla Başladı!

Geçtiğimiz haftayı düşüşle geride bırakan altın, haftaya durgun başladı. Yatay seri üzerinden işlem gören gram altın 1,998 liradan işlem görüyor.

Başkan Akdenizli, Ziyaretlere Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Muğla Aday Tanıtım Töreni Yoğun İlgiyle Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen “Muğla Aday Tanıtım Töreni” başladı.

İkinci El Pazarı Kapılarını Açtı

Ürünlere ardı ardına gelen zamların ardından vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. Pazarsa stant açan Nilgün Ersöz ise, ikinci el pazarının Fethiye’nin bir kültürü olduğunu belirtti.

Büyükşehir 1 Milyon Yerel Tohumun Dağıtımına Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezinde ürettiği 1 Milyon yerel tohumun dağıtımına başladı.

Fethiye’de Atkı, Bere Dönemi Başladı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıcaklıklar, birden bire 10 derece düşerek gün içinde 8 derecede seyir ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2 dereceye düştüğü Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken Fethiyeli vatandaşlar atkı ve bere takmaya başladı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında Alemdar Caddesinde 2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Fethiye’de Camilerin Temizliğine Başlanıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mübarek üç aylara girilmesiyle birlikte Fethiye genelindeki tüm camilerde temizliğe başladı.

Balavca Deresi Ve Yakın Çevresi Fikir Proje Yarışması’na Başvurular Başladı

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Çok Katmanlı Doğal ve Kültürel Bir Yaşam Koridoru olarak Balavca Deresi ve Yakın Çevresi Fikir Projesi Yarışması'na başvurular başladı. Başvuru için son tarihin 22 Mart Cuma günü olduğu belirtildi.

Fethiyespor, 21.Hafta’da Kastamonu’ya Gidecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Kadın Balıkçılara Yüzde 25 Daha Fazla Destek Veriliyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

Kulaç, “Ziyaretlere başladık”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti.

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Toplantısı Tekrardan Yapıldı

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik 1 Ocak itibarıyla resmiyet kazandı. Buna göre bir konutu 100 günden kısa süreli kiraya verecek ev sahipleri, izin belgesi almak zorunda kalacak. Bu belgeyi almak için ise 2 Ocak itibariyle başvurular başladı. Birçok konut sahibini ilgilendiren toplantı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapıldı.