Basınla Haberleri

Basınla Haberleri

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

YUSUF ÇAYLI, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla buluştu. Barbunn Cafe&Bistro’da gerçekleştirilen organizasyonda Çaylı, basın mensuplarıyla bir takım istişarede bulundu.

“Demokratik Düzenin Sağlıklı İşlemesi Özgür Basınla Mümkündür”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında tüm basın emekçilerinin gününü kutlayarak, basının çoğulcu ve katılımcı demokrasinin temel öğelerinden biri olduğunu belirtti.

Ortaca’da gündem değerlendirildi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile basınla buluştu.

Mermertaş,basınla içiçe olan bir kurumuz

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla İl Müdürü Muharrem Mermertaş, Fethiye’deki yazılı ve görsel basını ziyaret etti. Bu kapsamda SED Medya’yı da ziyaret eden Mermertaş, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’den basının sorunları hakkında bilgiler alıp görüş alışverişinde bulundu. 

AK Parti Teşkilatı basınla bir araya geldi

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Sarper Konakçı ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih Dündar, Fethiye'de bulunan basın mensupları ile Hotel Meri'de bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

Başkan Gümüş; “Güçlü Demokrasi Güçlü Basınla Mümkün Olur”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Toplumu doğru bilgilendirmek adına zor şartlarda görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutlarım.” dedi.