Başarı Haberleri

Başarı Haberleri

Kökten, Göcek Ot Yemekleri Festivaline Katıldı

Göcek Kültür ve Turizm Derneği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Göcek Ot Yemekleri Festivaline katılan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten tüm katılımcılara başarılar diledi.

Akdenizli “Kadınlarımız Sadece Yılın Bir Günü Anılmamalı”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Kadınlarımız; iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmişlerdir. Kadınlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük roller üstlenmişler ve ülkemizin simgesi ve Cumhuriyet'in en büyük teminatı olmuşlardır.” dedi.

Kökten’den Başarılı Sporcuya Ziyaret

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, başarılı sporcu Songül Arslan Ayten’i ziyaret etti.

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Saatcı: Emeklilere 5000 Tl’ye Kadar Destek Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkmaları halinde kirada oturan emeklilere 5000 TL’ye varan sosyal yardım yapacaklarını açıkladı.

Kökten, Muhtar Adaylarının Seçim Ofisini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha’da yaptığı ziyaretlerde mahalleye muhtar adayı olan iki adayın seçim ofislerini ziyaret ederek başarılar diledi. 

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Milletvekili Yakup Otgöz: ’Muğla’mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ‘’Muğla’da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Torunoğulları, “EMITT fuarı gayet başarılı”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Dr. Muhittin Özkan Ebediyete Uğurlandı

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Küçükala Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Prof Dr. Demir, 'Güçlü Bir Ekibimiz Var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Forvet Murat Yılmaz'ın Doğum Günü Kutlandı

Fethiyespor'un başarılı forvet oyuncusu Murat Yılmaz doğum gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı

'Fethiye Kaya İnciri Coğrafi İşaret Tescili AB Yolunda' projesi tamamlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) GEKA destekli  ‘Fethiye Kaya İnciri Coğrafi İşaret Tescili AB Yolunda’ projesi başarıyla tamamlandı.

Göksu, "Bu göreve talibim"

Türkiye genelinde yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Fethiyeli İş İnsanı Mehmet Göksu, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Aday Adayı Göksu, “Fethiye kalbimden dünyaya baktığım bir penceremdir. Fethiye’ye hizmet etme görevine aday olduk” şeklinde ifadeler kullandı. 

Alcu, gençlere verdiği önemden bahsetti

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, gençlere verdiği önemden bahsederek, “Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…” diyerek açıklamalarda bulundu.

FTSO, Rekortmen Üyelerine Plaketle Teşekkür Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) vergi, istihdam ve ihracat rekortmenleri sıralamasında ilk 3 sırada yer alan başarılı üyelerine plaketle teşekkür etti. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, rekortmen üye firmaların sahiplerini ve yöneticilerini işyerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim etti. 

Fethiye’de Muhteşem Yaz Sezonu

Fethiye, yaz sezonunda birbirinden başarılı sanatçıları ağırladı. Fethiye’nin gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro ve Telmessos Antik Tiyatro’daki konserlere binlerce vatandaş katıldı.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Dr. Nuri Köse Doçent oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Fidayeo, “Herkes aklını başına alacak”

Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, Fethiyespor’un kötü gidişatı hakkındaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Deplasmanında

Geçtiğimiz iki sezonda iki lig birden yükselme başarısı göstererek 2023-2024 Sezonu Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi’nin yeni takımlarından biri olan Çağdaş Bodrum Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile oynayacak.

Fethiyeli sporcular parkurda ödül için ter döktü

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli Kartepe'de start aldı. Sporcular Kartepe'nin eteklerinde yer alan zorlu parkurda ödül için ter döktü. Yapılan motor yarışlarında ise Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Masa Tenisi Sporcularından Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Sporcuları Zafer Kupası Turnuvası'ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Belediyeden Eğitim Seferberliği

Milas Belediyesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca farklı dallarda devam edecek kurslarla öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve akademik başarılarını artırmalarına katkı sağlayacak.