Baca Haberleri

Baca Haberleri

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylarına destek istedi

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Kulaç, “Ziyaretlere başladık”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti.

Kültür, Sanat ve Turizm Festivali sona erdi

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Darp edilen avukatın bacağı iki yerden kırıldı

Manisa’dan İstanbul’a otomobiliyle seyir halindeyken yolda birbirlerini sollayan otomobillerin tehlikeli sürüşlerinden kaçmak isteyen avukat, otomobil sürücüsü polis tarafından darp edildi. Bacağı iki yerden kırılan ve 10 gün hastanede kalan avukatın tedavisi devam ediyor.

BACA YANGINI KORKUTTU

Fethiye Balık Pazarı’nda öğle saatlerinde bir restoranın bacasında yangın meydana geldi.

DEVA PARTİSİ İLE MUĞLA’DA MERKEZ SİYASETİN ADRESİ BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAY, “BİN BİLSEK TE, BİR BİLENE DANIŞIYORUZ”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.

1 saatte 3 yangın

Fethiye’de 1 saatte 3 evde yangın meydana geldi. Baca, ısıtıcı ve elektrikten meydana gelen yangınların hiçbirinde can kaybı olmadı.

Alban, “Hiçbir yatırım insan sağlığından daha önemli değildir” 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban Yatağan İlçesi Deştin ile Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi sınırında bulunan Tekağaç sırtı mevkiine kurulması planlanan Entegre Çimento Fabrikası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Baca yangını korkuttu

Patlangıç Mahallesi 340 sokakta bulunan bir evin çatısında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Baca yangını evi kül etti 

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Ergün D.’ye ait evde bacadan çıkan yangın evi küle çevirdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatte söndürdüğü yangında Adnan Menderes Bulvarı yangın söndürme çalışmaları sırasında trafiğe kapatıldı.

6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği Başlıyor

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 08 Ekim 2021 Cuma günü başlıyor. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan şenlikler, geleneksel baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak.

DYP Muğla İl Başkanı Saatci, Darp Edildiğini Öne Sürdü

Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatci arkadaşı ile birlikte darp edildiğini öne sürdü. Saatci, Boğazım sıkıldı, boynum tırnak ve morluk içerisinde, omurgamda zedelenme, bacaklarımda ve kalçamda morluklar var" dedi.

Tesisat bacasına düşen köpek kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Türk Telekom tesisat bacasına düşen köpek Bodrum İtfaiye Amirliği ekiplerince kurtarıldı.

Baca yangını söndürüldü

Fethiye’nin Menteşeoğlu mahallesinde bir evin bacasında çıkan yangın itfaiye grup amirliği ekibinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Şömine bacasında mahsur kalan yavru kedi kurtarıldı

Fethiye’de şömine bacasında bilinmeyen nedenle mahsur kalan yavru kedi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekibinin operasyonu ile kurtarıldı.

Bodrum İtfaiyesinden Yavru Kedi Operasyonu

Bodrum Koyunbaba Mahallesi, Zübeyda hanım Caddesi Sunliğt sitesinde evin bacasında mahsur kalan yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Ekipler bacaya sıkışıp kalan yavru kediyi, bacayı kırarak kurtardı.

Banka promosyon protokolü imzalandı

Milas Belediyesi Emek Personel AŞ.’de çalışan 563 personele yönelik Banka promosyon protokolü imzalandı. Protokole göre şirket personeli  maaş hesabı karşılığında kişi başı 3 Bin 170 TL promosyon alacak.

Seydikemer Belediyesi'nden vefat eden personeller için lokma hayrı

Seydikemer Belediyesi, koronavirüsten dolayı vefat eden Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan ile geçtiğimiz aylarda hayatlarını kaybeden Belediye meclis üyeleri Yusuf Yiğit, Hasan Şimşek ve diğer personelleri için lokma hayrında bulundu.

Babacan'ın masasına karanfiller bırakılarak dua edildi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle vefat eden Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan'ın çalışma odasındaki masasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye personelleri tarafından fotoğrafı ve karanfiller bırakılarak dua edildi.

Seydikemer Belediyesi Değerli Personelini Kaybetti

Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü 56 yaşındaki Ali Babacan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Babacan, Seki Mahallesi Yenice Mezarlığında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Seydikemer Belediyesi Mali İşler Müdürü Korona Virüse Yenik Düştü

Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Ali Babacan, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kanala düşen çocuğu itfaiye kurtardı

11 yaşındaki çocuk Murt Deresi’ne düştü. Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından kanaldan çıkarılan çocuğun bacağında kırık olduğu belirtildi.

Proje ile ilgili muhtarlar bilgilendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) hibe desteği almaya hak kazanan ‘Echo-Turizmin Farkındayız Eğitim ve Danışmanlık’ Projesi ile ilgili muhtarlara bilgi verildi. 

FTSO üyeleri yüzde 20 indirimli hizmet alacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, ev ve profesyonel endüstriyel tip baca temizliği için Fethiye Marina'dan indirimli hizmet alacak. 

Medyanın sorunları ve internet yasası İletişim Başkanlığı’nın gündeminde

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ve İGF Genel Başkanvekili Ümit Babacan’ı kabul eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zahid Sobacı, internet gazeteciliği yasasının gündemlerinde olduğunu söyledi.

Aylin Bayramda Yürüyebilecek

FERDİ YAVUZ- Muğla’da meydana gelen trafik kazasında ayakları kamyon tekerleğinin altında kalmasını sonucu sağ bacağını kaybeden 10 yaşındaki Aylin Dağdeviren’e protez bacak takıldı.

Baca Yangını Paniğe Neden Oldu

Muğla'nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi Saatli Kule Caddesi'nde bulunan bir hamamın bacasından çıkan duman paniğe neden oldu.

Yatağan'da Yaşlı Kadın İntihar Etti

Muğla'nın Yatağan İlçesi Gökpınar Mahallesi'nde 72 yaşındaki Münevver Bacak evinde intihar etti.

Ali Babacan'ın Partisi Kuruluyor

Başbakan Eski Yardımcısı Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Çarşamba günü kurulacağı açıklandı.