Avcı Haberleri

Avcı Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Enflasyon Karşısında İşçisini Ezdirmedi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının ekonomik koşullar karşısında mağdur olmasını engellemek için ek protokol ile personeline bir zam yaptı. Böylelikle 4 bin 108 personelin yüzde 10’u 29 bin ila 30 bin TL arasında maaş alırken, yüzde 90’nı 30 bin ile 39 bin TL arasında maaş alacak.

En Düşük Maaş Ortalama 27 Bin 47 TL Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 4 bin 108 personelini ilgilendiren maaş zammı belli oldu. Buna göre en düşük maaş 17 bin TL’den 25 bin 997 TL’ye yükseldi. En düşük maaşı alan grup sadece 146 kişiyle sınırlıyken diğer tüm personel 26 bin 784 TL ve üzerinde maaş alacak. 4 ayda bir yapılacak olan 9 ilave tediye ile en düşük maaş ortalama 27 bin 47 TL olacak.

Fethiye protokolünden bayramlaşma töreni

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

Fethiye’de Kendilerini Hakim Savcı Diye Tanıtarak 3 Milyonunu Dolandırdılar

Fethiye’de kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp, emekli öğretmenin 3 milyonunu alan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Başsavcı Karartı’yı ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartıyı ziyaret etti.

Kaymakam Karaman Önderliğinde Toplanıldı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımlarıyla yangın konuları esas alınarak toplanıldı.

Sadeçolak ve Avcı ikinci baharını yaşıyor

75 yaşındaki Aslan Sadeçolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikâh programında dostlarıyla bir araya geldi.

Gaziler Derneği'ne bayram ziyareti 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, beraberinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bekir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Erdal Kıraker ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundular.   

Büyük İşçi Direnişi 53. yılında

Türkiye işçi sınıfı tarihinin en büyük işçi direnişi olan 15-16 Haziran direnişinin 53. Yılında açıklama yapan,  DİSK Genel iş Muğla 2 Nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “15-16 Haziran 1970’de büyük bir direnişle haklarına, geleceklerine ve demokratik talep ve tercihlerine ipotek konmak istenen işçilerin mücadelesi, o onurlu geçmişle bugün de sürüyor, bundan sonra da sürecektir” dedi

Uzlaştırma Dosyalarında Artış Yaşandı

2022 yılına ait faaliyet raporuna göre Fethiye’de uzlaştırma ile sonuçlanan dosya sayısında artış yaşandı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli ve idari çalışmalarına hızlı, güvenilir, şeffaf ve tarafsız gerçekleşmesi hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

MHP 2. Sıra adayı Avcı, seçim çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2.sıra milletvekili adayı Ertuğrul Avcı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AVCI: YAZILAN HABER VE KÖŞE YAZILARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Muğla’da bazı haber sitelerinde ve köşe yazılarında yer alan asılsız haberleri DİSK Genel İş Muğla 2 No’lu Şube tarafından yalanlandı. DİSK Genel İş Sendikası Muğla 2’nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “Son zamanlarda bazı basın yayın organlarında, köşe yazılarında gerçeği yansıtmayan haberlere yer verilmiştir” dedi.  

FETHİYE, İSKENDERUN’DAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI 

Fethiye Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı) gönüllülerinin aracılığı ile kente gönderilen oyuncaklar,  İskenderun’a geçici görevlendirilme ile giden Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile depremzede çocuklara ulaştırıldı

BAKAN KOCA, 261’İNCİ SAATTE ENKAZDAN ÇIKARILAN MUSTAFA’NIN TELEFON GÖRÜŞMESİ ANINI PAYLAŞTI 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.

GÖREVLENDİRİLEN BAŞSAVCILAR İLE 25 KİŞİLİK EKİP DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’in de bulunduğu 10 savcı ve 15 adliye personeli, deprem bölgesinde görev yapmak üzere İskenderun'a doğru yola çıktı.

ADALET SARAYI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE 25 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKIYOR

İskenderun'a hareket eden 10 savcı ve 15 personelden oluşan ekip, oradaki adli soruşturmalarda bizzat görev alacaklar.

İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

75 yaşındaki Aslan Sadecolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı nişanlandı. Bu özel günde dostları ise çifti yalnız bırakmadı.

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

“Kitap İyileştirir” sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyası Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'nın katılımları ile açıldı. Fethiye Adliyesi ve Erasta AVM olarak iki ayrı yerde kurulan stantlar 15 Şubat 2023 tarihine kadar açık olacak.

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Fethiye’de 10.01.2023 tarihinde Erasta AVM içerisinde oluşturulacak kitap bağış standı 14.00’da Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımları ile açılacaktır.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu İsraf Avcıları Takımı, çevre kirliliğinin önlenmesine katkıda bulunmak için hazırladıkları çantaları boyadılar.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN BAŞSAVCI KARARTI’YA ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı'yı makamında ziyaret etti.

ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirildi.

CHP’Lİ ERBAY, SUÇ DUYURULARINI ADALET BAKANI’NA SORDU

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında, Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarında görevi ihmal suçunun oluşup oluşmadığı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarına yapılan suç duyurularının işleme konulmamasını gündeme getirdi.

BOKS ADAY HAKEM KURSU BAŞARI İLE TAMAMLANDI

19-20 Kasım 2022 Cumartesi ve Pazar günü Muğla Fethiye’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Boks Aday hakem kursu başarı ile tamamlandı. Hakemlik seminerini Gençlik spor müdürlüğü tarafından Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemi İbrahim Avcıoğlu dersleri işledi. 

KALP KRİZİ GEÇİREN KORE GAZİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile birlikte kalp krizi geçiren Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi ziyaret etti.

KORAY AVCI SESİYLE BÜYÜLEDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Koray Avcı Beşkaza Meydanı’nda sahne aldı.

BAŞKAN ÇIRALI MAZBATASINI ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminde 13 grubun 13’ünü, 19 Ekim Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu seçimlerinde ise 37 meclis üyesinin 37’sinin oyunu alarak tekrar FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Osman Çıralı, mazbatasını aldı. Yeni FTSO yönetimi adına Başkan Çıralı’ya mazbatası, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ungan tarafından verilirken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı da törene katılarak Başkan Çıralı ve FTSO yönetimini tebrik etti.