Anneler Günü Haberleri

Anneler Günü Haberleri

Vekil adayı Demir oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi 5. sıra Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir, ailesiyle birlikte oyunu kullanarak anneler gününü de kutladı.

Vekil adayı Saatcı’dan anneler günü mesajı

İYİ Parti Muğla 2. sıra Milletvekili adayı Behçet Saatcı, oy kullanma işleminin ardından anneler gününü kutladı.

Başkan Akdenizli’den Anneler Günü Çiçeği

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile Belediyede çalışan anne ve anne adayı personele Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtıp, Anneler Günü’nü kutladı.

KARACA AİLESİ, ‘KADIN PERSONELLERLE’ BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca eşi Çiğdem Karaca ile birlikte belediyenin kadın çalışanlarını ‘anneler günü’ dolayısıyla bir araya getirdi.

İLK ADIM KREŞİ’NDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

İlk Adım Kreşi, Barbunn Bistro’da anneler günü için özel bir etkinlik düzenledi.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

Huzurevi Sakinleri Anneler Günü’nü Kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Çalış’ta bulunan Yörük Çadırı’nda Anneler Günü ve Hıdrellez etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Huzurevi’nin kadın sakinleri misafir edildi.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KARMA SERGİ

Fethiye Alzheimer Derneği, Fethiye Kardelen Sanat Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyesi olan Talin Kalemkaryan ve Emine Kırılmaz pandemi döneminde yaptıkları eserleri sergilemek ve elde ettikleri gelirleri üyesi oldukları derneklere bağışlamak için sergi açtı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Koşulsuz sevginin, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve sonsuz merhametin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye'den engel tanımayan annelere “anneler günü” sürprizi 

Bodrum Belediyesi engelli çocuğu bulunan annelerinin Anneler Günü’nü kutladı. Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi öğrencileri, Hasan Hüseyin Kıy, Musa Şimşek, Volkan Temizel ve Nilüfer Ünlü’nün anneleri evlerinde ziyaret edildi. 

Çiçekçilerde Anneler Günü Yoğunluğu

Fethiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanmadan 2 gün muaf tutulan çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu yaşanıyor. Anneler Gününe özel 8 ve 9 Mayıs’ta dükkânlarını açabilen çiçekçiler, satışlardan oldukça memnun. Çiçek satışları sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gel-al şeklinde veya siparişlere özel adreslere teslim ediliyor. Sude Çiçekçilik İşletmecisi Hamza Özden, “Bu özel günde müşterilerimiz yürüme mesafesinde dükkânımıza gelip çiçeklerini alabiliyor. Siparişleri evlere kadar götürüyoruz. Güzel bir yoğunluk yaşanıyor” dedi.

Muhtar Taşar, “Emekçi ve cefakâr annelerimizin anneler günü kutlu olsun”

Fethiye’nin 41 mahallesinin tek kadın muhtarı Süzen Taşar anneler gününü unutmadı. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'tan Anneler Günü Mesajı

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Yaşamla aramızdaki ilk ve en kuvvetli bağımız olan annelerimizi çok seviyoruz." dedi.

Vali Tavlı'dan 9 Mayıs Anneler Günü mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 9 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökcan’dan Anneler Günü Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Soydemir, esnaflarımız krediden tam yararlanamadı

17 günlük kapanma sürecinde KOSGEB kredilerinden tüm esnafların yararlanamadığı kaydedildi. Bu kapanma sürecinde anneler günü nedeniyle çiçekçiler hafta sonunda 2 gün açık olacak. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Esnaflarımız bayrama hazırlık yaptı. Kapanma süreci gelince ellerindeki ürünler kaldı, satış yapamıyorlar. Ancak esnafımız gerçekten çok anlayışlı.” Diye konuştu. 

Başkan Uzundemir Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Anneler Gününde şehit anneleri yalnız bırakmadı.

BAŞKAN’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM 

FERDİ YAVUZ- Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medyada duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Kazada Ölen Anneler Unutulmadı

11 Mayıs 2017 tarihinde İzmir Buca’dan Marmaris’e Anneler Günü kutlaması için giden ve Muğla’nın Sakartepe rampasında kaza yapan otobüste yaşamlarını yitiren anneler için Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya ve AK Parti Ula İlçe Kadın Kolları üyeleri, kazanın bulunduğu alana çiçek bırakıp dua etti.

Kaymakamdan Şehit Annelerine Ziyaret

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kaymakam Şahiner, şehit annelerini ve 100 yaş üstü anneleri ziyaret ederek, anneler gününü kutladı.

Jandarmadan Şehit Annesine Anneler Günü Ziyareti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde şehit annelerini ziyaret eden jandarma personeli Anneler Günü'nü kutladı.

Başkan Gürün: “Anne Sonsuz Sevgiyle Fedakarlığın Vücut Bulmuş Halidir”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, her şeyimizi borçlu olduğumuz, fedakarlığın ve sonsuz sevginin anlamı tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.