Anjiyo Haberleri

Anjiyo Haberleri

Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

Anjiyografi Cihazları Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanesine teslim edildi

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanelerine teslim edilen Anjiyografi cihazlarına ilişkin olarak AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yazılı açıklama yaptı.

Fethiye'ye Anjiyo Ünitesinin Sadece Müjdesi Geldi!

1 Yıldır Yolda Olan Anjiyo Ünitesi Fethiye'ye Ulaşamıyor!

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

Öztürk’ten Demir’e cevap

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk AK Parti Fethiye İlçe Binası’nda aylık olağan basın açıklamasında bulundu.Öztürk açıklamasında CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında ki “Anjiyo Cihazı Nerede?” sözlerine de cevap verdi. Öztürk Mehmet Demir ile ilgili olarak “Armut Dibine Düşer” diye konuştu.

Demir “Anjiyo Cihazı Nerede?”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın Fethiye’ye her geldiğinde Fethiye Halkı’na müjde verdiği “Anjiyo Cihazı” nerede? diye sordu.

Gökcan, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ankara dönüşü geldiği Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda bir dizi müjdeler verdi. Fethiye halkının uzun süredir beklediği Devlet Hastanesi’ne Anjiyo Merkezi, Fethiye Körfezi’nin temizlenmesi, Çatalarık Mahallesi’nde hazine arazisi üzerine yapılan evlerin tapu sorununun çözümlenmesi ile Karaçulha Mahallesi’nde TOKİ’nin yapacağı inşaat alanıyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.