Aldı Haberleri

Aldı Haberleri

Fethiye'ye Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Karaca, ‘Fethiye’ye hizmet etmek için buradayız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, “Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık” dedi.

Başkan Karaca, ‘Tedbirleri aldık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde “Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun” diyerek çeşitli açıklamalara bulundu.

Başkan Akdenizli, meclis üyeleri ile bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Fethiye’de MHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’ndan seçime giren ve meclis üyeliğine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri, Fethiye Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Başkan Karaca Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Karaca, Fethiye Adliyesi’nde düzenlenen program ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı Fethiye halkının verdiğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akdenizli Mazbatasını Aldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Başkan Akdenizli, Yeni Döneminin İlk Gününde Coşkuyla Karşılandı

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Akdenizli’den, Spor Kompleksi Müjdesi!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Başkan Karaca, “Ellerinde bir belge varsa buyursunlar. Hodri meydan!”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, afiş ve posterlerine yapılan saldırıları kirli siyaset olarak yorumlayarak, “31 Mart’ da Beşkaza Meydan’ında bir teşekkür konuşması yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kökten, “Taleplerinizi Gündeme Aldık”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Bot Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Muhammet Kökten "Fethiye'nin İl Sözünü Aldım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Fethiye Kalesi'nde 12 Ay Kazı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

Saatcı: 1500 Kişilik Nikah Ve Düğün Salonu Yapacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 2019’da inşaat ruhsatı alınan fakat sonrasında rafa kaldırılan Nikah ve Düğün Salonu’nu kapsamını artırarak Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Nikâh Salonları 29 Şubat'ta Boş Kaldı

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Kökten, “Sanayi Şehrin İçinde Kaldı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Kökten Gençlerin Gözdesi Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ilk hava şehidimiz Yüzbaşı Fethi Bey’in anma töreninde yer aldı.

Dinçel, ’Takımımız Ciddi Bir İvme Yakaladı’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Özdağ, 3’lü Masaya Konuk Oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Fethiyespor Sarıyer İle Berabere Kaldı 1-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. haftada Fethiyespor, konuk ettiği Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.

Güncel kandil simit fiyatları ne kadar?

Berat Kandili’nin gelmesiyle birlikte pastane ve marketlerde kandil simitleri raflardaki yerini aldı. 

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Kökten, “Her Mahallemizde İmar Sorunu Var”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, mahalle sakinlerinden bölgenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Etkili Oluyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

Selahaddin Dinçel Yönetimindeki Fethiyespor 3 Puanı Aldı

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.