Alcu Haberleri

Alcu Haberleri

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Alcu, gençlere verdiği önemden bahsetti

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, gençlere verdiği önemden bahsederek, “Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…” diyerek açıklamalarda bulundu.

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Gururumuz Kubilay Alcu’dan Başkan Karaca’ya Ziyaret 

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu, Hasan Kubilay Alcu Başkan Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası Düzenlendi

Antalya Demre Ziraat Odası Başkanı tarafından Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası düzenlendi. Müsabakaya, Kubilay Alcu, Lamine Diarra, Ümit Karan, Ceyhun Fersoy gibi tanınmış isimler de katıldı.

Yenilgisiz Şampiyon sağlık kontrolünden geçti 

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

PINAR KAHYA YENİLGİSİZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından profesyonel boksa geçiş yapan Arena Fethiye Boks Spor Kulübü sporcusu Pınar Kahya, çıktığı ikinci karşılaşmasında da galibiyetle ayrıldı.

EN GENÇ PROFESYONEL BOKSÖR AHMET EREN ÖKSÜZ OLDU

Avrupa ve Dünya Profesyonel Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından bu branşa adım atan Ahmet Eren Öksüz, en genç profesyonel boksör unvanını aldı. 

ŞAMPİYON BOKSÖRDEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Şampiyon boksör Kubilay Alcu, Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

KARAYİĞİT, “FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, MÜDÜR DADAŞOĞLU'NU ZİYARET ETTİ 

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

BOKSÖR ALCU ALTIN KEMERİ KAYMAKAM BALCI’YA GETİRDİ

Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kulilay Alcu, Fethiye’ye ayak basar basmaz altın kemeri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya getirdi.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

ALCU’NUN ULAŞIM SPONSORU ESNAF HASTANESİ OLDU

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu’nun ulaşım sponsoru Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.

ŞAMPİYON BOKSÖRLER KARACA’YI ZİYARET ETTİLER

Avrupa şampiyonu ve Uluslararası Şampiyonluk Kupası Şampiyonu olan Fethiyeli sporcu Kubilay Alcu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

BAŞKAN DEMİR, ‘KUBİLAY ALCU İLE GURUR DUYUYORUZ’

Bütün maçlarını kazanarak Avrupa şampiyonu olan ve dünya şampiyonluğu için yaptığı eleme maçından zaferle ayrılan Kubilay Alcu ile kahvaltıda buluşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir; ‘Başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz’ dedi