Alacağız Haberleri

Alacağız Haberleri

Saatcı: 1 Nisan'da Fethiye İskelesini Hemen Geri Alacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Mahkeme Kararı ile Fethiyelilere teslim edilen fakat mevcut yönetim tarafından alınmayan Fethiye iskelesini göreve gelir gelmez geri alacaklarını açıkladı.

Başkan Akdenizli “Rekor Oy İle Kazanacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Başkan Akdenizli: “Türkiye Oy Ortalamasının Üstünde Bir Oy Alacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Akdenizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seydikemer’de Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını söyleyip; “Bugüne kadar olduğu gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber kazanacağız, Seydikemer kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Aday Otgöz,mahalle mahalle geziyor

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor

CHP’Lİ ERBAY: DÜNYA TURİZMİNDEN HAK ETTİĞİMİZ PAYI ALACAĞIZ

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, İzmir’de düzenlenen 16. Uluslararası Turizm, Ticaret Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Öğrencilerin barınma sorununu çözmek için toplantı düzenlendi

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi ile Fethiye’de ki öğrenci yoğunluğunun arması dolayısıyla kamu ya da özel yurtlara yerleşemeyen gençler için Fethiye Kaymakamlığı çalışma başlattı. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Fethiye’de çocukların barınma ihtiyacı için her kurumdan destek alacağız” dedi.

Seydikemer genelinde asfalt çalışması başladı

Seydikemer genelinde ulaşım kalitesinin artması adına kapsamlı bir asfalt çalışmasına başlayan Seydikemer Belediyesi, kurban kesti. Kurban kesiminde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Uykusuz kalacağız, yorulacağız ama pes etmeyeceğiz. Seydikemer’i güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

Başkan Karaca projeleri yakından takip ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Büyükşehir belediyesi ve diğer kurumlarla işbirliği yaparak çalışma başlattığı projeleri yakından takip ediyor. Hemen her gün arazide çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Alim Karaca, kısıtlama süresince şantiyelerden ayrılmıyor. Başkan Karaca, “Projelerin tamamlanması için verdiğimiz süre içerisinde sonuç alacağız. Hemen her gün çalışmaları yerinde takip ediyorum. Sezona kadar tüm projelerde hedeflenen çalışmalar yerine getirilecek” dedi. 

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.

Durak, “Yönetim olarak önlemlerimizi alacağız”

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un, Darüşşafaka Tekfen’e 78-54 yenildiği karşılaşmanın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak; değerlendirmelerde bulundu. Durak, “Transferler yapmamıza rağmen 2 maçta da gördük ki maalesef yetersiziz. Mutlaka takviyeye ihtiyacımız var” dedi.

Bodrum CHP’den İl Başkanı Mete’ye Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, AKP İl Başkanı Kadem Mete’nin partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı devir teslim töreninde Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul fethine atıfta bulunarak “Bodrum’u da, Muğla’yı da alacağız” sözlerine yanıt verdi.