14 Mayıs Haberleri

14 Mayıs Haberleri

Muhtarlıktan milletvekilliğine: 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı olan ve 14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, tam 34 yıldır katıldığı muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve şimdi de Milletvekilliği seçimlerini kazanarak, girdiği seçimlerden hep zaferle ayrıldı.

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

Yakup Otgöz mazbatasını aldı

14 Mayıs seçimlerinde Muğla’da AK Parti’den 28. Dönem Milletvekili seçilen Yakup Otgöz mazbatalarını aldı.

Milletvekili Otgöz’den 2.tur açıklaması

14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem Ak Parti Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz  2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklama yaptı.

İkinci Turda 50 Bin Yeni Seçmen Oy Kullanacak

14 Mayıs seçimlerinde yaklaşık 6 milyon genç ilk kez oy kullandı. Seçimin ikinci tura kalmasıyla 28 Mayıs’a kadar 18 yaşına girecek yaklaşık 50 bin genç seçmen ilk defa sandık başına gidecek.

Milletvekili Adayı Baykal Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Baykal, “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi 1’inci sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, FRT TV’de yayınlanan “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu. 

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı Getireceğiz’’

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır. Evlerin yükünü çeken ev hanımlarına emeklilik hakkı getiriyoruz.

Saatcı “Muğla, 15 Mayıs’a Cumhuriyet’in Kurucu Ayarlarıyla Başlayacak”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine son bir haftaya girilirken, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve partililer eşliğinde Marmaris’te vatandaşlarla buluştu. 

Seçimin nabzı bu ortak yayında atacak

14 Mayıs seçimlerinin nabzı FRT TV, Fethiye TV, Fethiye Gündem ortak yayınında atacak.

Milletvekili Adayı Tan, “Halkımız yine doğru tercih yapacaktır”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Katma değerden yana olanlarla mı yoksa kurusıkı sallayanlarla mı bu ülke yola devam edecek. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır" dedi.

Milletvekili Tan’dan HDP Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs seçiminde halkımızın teveccühünün çok yüksek olduğunu ve Cumhur İttifakını tercih edeceklerini öngördüklerini belirtti.  

Seçmen kâğıtları nereden alınır?

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına gideceği 14 Mayıs öncesi, nerede ve hangi sandıkta oy kullanılacağını gösteren seçmen kâğıtları dağıtılacak. Seçmen kâğıtları nereden alınır, ne zaman dağıtılacak? 

Seçim tedbirleri alınıyor

14 Mayıs seçimlerinde alınması gereken tedbirler hakkında istişarede bulunuldu.

Otgöz, Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, kapı kapı dolaşıp gönül kazanmaya devam ediyor. Fethiye’de Karaçulha Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde üretici ve tüccarlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, daha sonra Marmaris İlçesine hareket ederek, vatandaşlarla buluştu.

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Yatağan ilçesinde esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

Milletvekili Adayı Tan Mahalle ve Esnaf Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Köyceğiz İlçesini ziyaret etti. Köyceğizli esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, tarihsel bir öneme sahip 14 Mayıs seçimlerinde Muğla’nın tarih yazmaya hazır olduğunu söyledi.

Babataşı Muhtarlığı’nda seçmen kağıdı mesaisi 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Vekil Adayı Otgöz, '14 Mayıs'ta Zafer Yazacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muğla’nın Menteşe, Ula ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Muğla’da zafer yazacaklarını ifade etti.

Muğla bir gün arayla 3 lideri ağırlayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak.

Vekil Adayı Demir, ‘Muğla Yatırıma Doyacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs seçimleri sonrası Muğla’nın yatırıma doyacağını ifade eden Demir, “Muğla için taşın altına elimizi koymaktan hiçbir zaman korkmayacağız” dedi.

Milletvekili Adayı Otgöz: '14 Mayıs'ın Zafer Heyecanı Her Yanı Sarmış Durumda'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan'da Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’Ben değil, biz ruhuyla’’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Ula ve Marmaris’te sürdürdü.

Zafer Partisinden Muğla İGD’ye ziyaret

14 Mayıs seçimlerine ATA İttifakı ortaklığı ile seçimlere giren Zafer Partisi çalışmalarını sürdürüyor. 

Milletvekili Adayı Tan Seydikemer’deydi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Seydikemer’de sürdürdü.

İYİ PARTİLİ TOSUN: 14 MAYIS’TA DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Ramazan Bayramı’nda memleketi Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosun, “Bodrum’da herkes büyük bir heyecanla seçim gününü bekliyor. Milletimiz, değişim istiyor. Görünen o ki; 14 Mayıs’ta bu kez demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi. 

Aday Otgöz,mahalle mahalle geziyor

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor