Edebiyatçılar Fethiye'de Buluştu

Fethiye Belediyesi'nin destekleri ile Fethiye Edebiyat Grubu tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması etkinliği başladı. Düzenlenen etkinlik 18 Mayıs'a kadar devam edecek.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen tören ile başladı. Fethiye Belediyesi’nin destekleri ile Fethiye Edebiyat Grubu tarafından düzenlenen etkinlik başlama töreninde Saygı Duruşu’nda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. 
Ardından Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Kazakistan ve Azerbeycan’dan gelen misafirler ile beraber Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ziyaret edildi. Ziyaret esnasında kaymakam Balcı’ya çeşitli hediyeler takdim edildi. Kaymakam Balcı kendisini ziyaret eden misafirleri ile tek tek tanıarak sohbet etti.
Son olarak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Başkan Karaca’ya üzerinde resminin olduğu tablonun yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da misafirlerine hediyeler takdim ederek onlarla sohbet etti.
Düzenlenen etkinlik 18 Mayıs’a kadar devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN